Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν είναι όλες οι μαργαρίνες το ίδιο ποιοτικές και ωφέλιμες όπως δεν είναι και όλα τα βούτυρα. Πριν ξεκινήσεις λοιπόν να διαβάζεις αυτό το άρθρο καλό θα είναι να έχεις στο μυαλό σου πάντα ότι θα πρέπει να επιλέγεις επώνυμες μαλακές μαργαρίνες που παρασκευάζονται από φυτικά έλαια με σύγχρονες μεθόδους,προτιμώντας όσες είναι πλουσιότερες σε ακόρεστα λιπαρά και βιταμίνες, φτωχές σε κορεσμένα και χωρίς υδρογονωμένα λιπαρά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr