Follow us

Ναταλία Γερμανού για διαζύγιο Οικονομάκου - Μιχόπουλο: "Πάντα θα με ξενίζει αυτό"

Το δικό της σχόλιο για την είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έκανε η Ναταλία Γερμανού

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στην είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο αναφέρθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, με τη Ναταλία Γερμανού να κάνει μια σαφή τοποθέτηση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Αυτό που γράφουν μια γλυκιά κουβέντα και μόλις χωρίσουν τη σβήνουν… Γιατί; Εντάξει χώρισαν, δεν μας πέφτει λόγος, ούτε χωράει σχολιασμό", είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, ακούγοντας στο βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή της, ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά τον χωρισμό τους, έσβησε την ανάρτηση που είχε κάνει για την πρώην σύζυγό του στο Instagram.

"Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση. Να τους ευχηθώ κατ’ αρχάς τα καλύτερα στους ξεχωριστούς δρόμους πια που θα τραβήξουν ο καθένας στη ζωή του. Παρά το γεγονός ότι σέβομαι πολύ το γεγονός ότι ζητούν διακριτικότητα από τους δημοσιογράφους και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί υπάρχουν παιδιά στη μέση, πάντα θα με ξενίζει το γεγονός ότι η διακριτικότητα είναι λες και και είναι αποκλειστικό προνόμιο μόνο όσων έχουν παιδιά. Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και δεν έχει παιδιά, είναι δηλαδή βορρά των δημοσιογράφων; Δηλαδή μπορούμε να τους ξεσκίζουμε ελεύθερα, να τους παρακολουθούμε και να τους ρωτάμε "γιατί χωρίσατε, σας κεράτωσε;" ή "γιατί χωρίσατε, τον πιάσατε με άλλη;"; Με πολύ σεβασμό σε όσους είναι γονείς. Παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε, η διακριτικότητα θα έπρεπε να αφορά τους πάντες. Τον χωρισμό των ανθρώπων οφείλουμε να τον αντιμετωπίζουμε με διακριτικότητα είτε τα ζευγάρια έχουν παιδιά είτε όχι. Γιατί ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος, όπως έχει πει και ο ποιητής, πονάει για όλους τους ανθρώπους" προσέθεσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα