Follow us

Μάσα Φασούλα: Η συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη

Η Μάσα Φασούλα, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, βρέθηκε φιλοξενούμενη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε τόσο για το μόντελινγκ με το οποίο είχε ασχοληθεί, όσο και για τον γάμο της με τον Παναγιώτη Φασούλα.

Η Μάσα Φασούλα στην Ελένη Μενεγάκη

«Δεν ήμουν ποτέ φιλόδοξη. Αντιθέτως, ήμουν τεμπέλα. Πήγα και εξωτερικό αλλά είχε πολλή ταλαιπωρία. Είχα πάει Αγγλία» είπε γελώντας η Μάσα Φασούλα, εξηγώντας πως ποτέ δεν είδε το μόντελινγκ σοβαρά.

Παράλληλα, μιλώντας για τη γνωριμία με τον, σύζυγό της σήμερα, Παναγιώτη Φασούλα, είπε πως «γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων. Βρεθήκαμε σε κοινές παρέες κάποιες φορές και καταλάβαμε ότι κάτι υπήρχε μεταξύ μας. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σε καμία περίπτωση». Αναφέρθηκε, ακόμη, και στην απόφαση του συζύγου της να ασχοληθεί με την πολιτική πριν μερικά χρόνια. «Υπάρχει ένα κακό παρελθόν, μια κακή αντίληψη για τους πολιτικούς και είσαι συνέχεια σε μια στάση άμυνας. Όλοι νιώθουν, καλώς ή κακώς, ότι πρέπει να απολογούνται και αυτό τους αφαιρεί τόσο πολύτιμο χρόνο και ενέργεια».

Δες ολόκληρη τη συνέντευξή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr