Follow us

Πρόχειρες σκέψεις μετά τη συζήτηση Κορομηλά - Αρναούτογλου

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος παρακολούθησε τη Ρούλα Κορομηλά στο "The 2Night Show"

Ρούλα Κορομηλά

Να ξεκινήσω από τα βασικά για να μην μπερδευτούμε.

Σέβομαι απόλυτα τη Ρούλα Κορομηλά σε αυτή τη φάση της καριέρας της. Τη θαύμαζα πάντα, την εκτιμούσα, για όσα μοναδικά κατάφερε και όσα έφερε στην καθημερινότητά μας. Πολλές φορές, επίσης, διαφωνούσα με επιλογές της. Όχι όλες, ανά περιόδους υπήρχαν στραβοπατήματα που εξακολουθώ να θυμάμαι. Είναι φυσιολογικό για έναν άνθρωπο με τόσο μακρά πορεία να έχει κάνει λάθη. Ένα - ίσως το βασικότερο από αυτά που έκανε - ήταν πως η ίδια κάποιες φορές ξέχασε ποια είναι μάλλον και μπήκε στο επίπεδο άλλων συναδέλφων της, ενώ θα μπορούσε να πείθει άμα τη εμφανίσει της για το μοναδικό -για τα εγχώρια επίπεδα- που συμβολίζει.

Παρουσιάζοντας το "Σπίτι με το MEGA" επανήλθε σε ένα είδος που ξέρει να διαχειριστεί καλά. Επίσης επέστρεψε σε ένα status τηλεόρασης που της αξίζει. Ποτέ δεν ήταν για τα πάσης φύσεως Epsilon, μπορεί να μην ήταν ούτε για εκείνη τη "γκρίζα" εποχή της στο STAR. Η Ρούλα έπρεπε να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Ούτως ή άλλως outsider δεν θα τη χαρακτηρίσουμε ποτέ, δεν είναι της κλάσεώς της τέτοιες δικαιολογίες.

Αφού τα εξήγησα, προχωρώ.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, προφανώς στο πλαίσιο της προώθησης του "Σπίτι με το MEGA" έχει μιλήσει και πάλι αρκετά. Κάτι η συνέντευξη στη Μενεγάκη, κάτι τώρα στον Αρναούτογλου. Κάτι backstage, κάτι μπροστά σε πύλες από στούντιο, όλο και κάτι λέει.

Τι καινούργιο όμως είπε στον Αρναούτογλου;

Από το λεγόμενά της απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μού θύμισε τι είδους τηλεόραση κάνει. Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να ξεκαθαρίσει πως υποστηρίζει μια τηλεόραση που ο παρουσιαστής δεν είναι πρωταγωνιστής, αλλά "εργαλείο" των τηλεθεατών ώστε να τους "συστηθούν" ευκολότερα καλλιτέχνες και πρωταγωνιστές του μιντιακού κόσμου. Ως εκ τούτου, η Ρούλα Κορομηλά είπε πως δεν συμπαθεί τη συνθήκη που οι παρουσιαστές/-τριες γίνονται μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές από τις εκπομπές και το περιεχόμενό τους.

Τότε ακριβώς, εκεί που η Κορομηλά έκανε το statement, ο Αρναούτογλου άρχισε να μιλά πάλι πολύ και έλεγε τα δικά του. Που σημαίνει πως στιγμιαία ήθελε κι εκείνος να πάρει τα φώτα από την καλεσμένη του. Δεν θα σου πω αν έλεγε τα σωστά ή τα λανθασμένα, θα σου πω ότι η στάση της ήταν δίκαιη και ήσυχη, ενώ του Γρηγόρη ήταν η γνωστή.

Για να μη μακρηγορώ, κατάλαβα ότι η Ρούλα Κορομηλά υπηρετεί ακόμα μια προσωποκεντρική τηλεόραση που σκοπό έχει τη μετάδοση μιας ωραίας πληροφορίας στον τηλεθεατή και όχι την ικανοποίηση του "εγώ" του παρουσιαστή. Και εκεί κατάλαβα γιατί μου αρέσει στις μέρες μας, επειδή άφησε πίσω της πολλά φαντάσματα που την ακολουθούσαν. Και αυτό μόνο καλό της κάνει.

Πρόχειρες σκέψεις μετά τη συζήτηση Κορομηλά - Αρναούτογλου

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/constantinosantonatos
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα