Follow us

Μόνο στο Yupiii! Αυτό είναι το αιματοβαμμένο φινάλε της "Μάγισσας" - Ποιοι ζουν ποιοι πεθαίνουν

Ποιο θα επιβιώσουν και ποιοι όχι από το μεγάλο φινάλε της "Μάγισσας" ;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Η Μάγισσα

Με αίμα θα γραφτεί το φινάλε της σειράς "Η Μάγισσα", που έκλεψε τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν και απέκτησε φανατικούς τηλεθεατές.

Η ώρα της τελικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Λασκαραίους και Γερακάρηδες φτάνει και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα πληρώσουν με τη ζωή τους το γδικιωμό. Είτε έχουν κρίματα είτε όχι...

Απανωτές ανατροπές θα έχουν τα τελευταία επεισόδια της σειράς. Η αγωνία αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες. Όπως απρόβλεπτος ήταν και ο έρωτας της Θεοφανώς με τον Αντρέι, που έφερε μεγάλη ταραχή στον πύργο των Λασκαραίων και ιδιαίτερα στον Μάρκο, που πληγώθηκε με το χειρότερο τρόπο από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μέχρι και την ύστατη στιγμή, ο Αντρέι θα παλεύει για να σώσει την αγαπημένη του από τα χέρια των Γερακάρηδων. Θα είναι όμως η Θεοφανώ αυτή που θα κάνει και πάλι την έκπληξη, πυροδοτώντας νέες εξελίξεις στον πύργο των Λασκαραίων.

Και δεν θα είναι η μόνη. Ο Κανέλλος θα καταφέρει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Θα αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας όμηρό του τον Τζανή, διακινδυνεύοντας, όμως, παράλληλα τις ζωές τους.

Την ίδια στιγμή, ο Σπήλιος θα βιώσει το μεγαλύτερο εφιάλτη του. Η Γερακίνα θα μάθει την αλήθεια για το θάνατο του γιου τους και θα του γυρίσει την πλάτη, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τη μανία της μητέρας του, Κυπριανής.

Παράλληλα, η αποκάλυψη για το ρόλο της Δαμιανής στη δολοφονία του βρέφους θα προκαλέσει σεισμό στον πύργο των Λασκαραίων. Η ώρα της τελικής κρίσης φτάνει, με τη Θεοφανώ αποφασισμένη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση.

Κάποια μέλη των Λασκαραίων συμμαχούν με τους Γερακάρηδες. Κάποια άλλα επιμένουν στην έχθρα... Η Κυπριανή, που σκοπεύει να φτάσει στο στόχο της με κάθε κόστος, καταφέρνει να πιάσει στα δίχτυα της τη Θεοφανώ και τον Αντρέι. Η Δαμιανή βρίσκεται στο σημαντικότερο σταυροδρόμι της ζωής της και θα πρέπει να επιλέξει αν θα ακολουθήσει το δρόμο της μετάνοιας ή της καταστροφής.

Η Σκεύω και ο Μισέλ, οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από όλο αυτό το μίσος που έχει κυριεύσει και τις δύο οικογένειες, θα βρουν έναν ανέλπιστο σύμμαχο στο δρόμο τους. Ο Τζανής θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω του και μέσα του γκρεμίζεται συθέμελα. Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τα κρίματά τους. Στον πύργο των Λασκαραίων το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση. Η επόμενη μέρα θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους…

Ποιοι ζουν - ποιοι πεθαίνουν

ΘΕΟΦΑΝΩ

Μόνο στο Yupiii! Αυτό είναι το αιματοβαμμένο φινάλε της "Μάγισσας" - Ποιοι ζουν ποιοι πεθαίνουν

Έχει περάσει διά πυρός και σιδήρου, αλλά θα καταφέρει τελικά να φέρει σε πέρας την αποστολή που της ανέθεσε η Αναχίτ. Η Θεοφανώ θα πάρει εκδίκηση (intikam) για τον άδικο χαμό της μητέρας της, παράλληλα, όμως, θα κληθεί να πληρώσει και το κόστος αυτής της απόφασης...

ΑΝΤΡΕΪ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΪΛΟΣ

Δεν θα γίνει καπετάνιος των Λακαραίων, θέση που δικαιωματικά του ανήκει. Άλλωστε, δεν ήταν αυτός ο σκοπός του, όταν έφτασε στη Μάνη, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα. Θα παραμείνει, όμως, πιστός στην αποστολή του, για την οποία ήρθε στην Ελλάδα, και δεν θα εγκαταλείψει τη Φιλική Εταιρεία.

ΜΙΧΑΗΛ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΛΟΣ

Έχει ήδη πληρώσει για κάποια από τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, αλλά το μεγαλύτερο τίμημα θα το πληρώσει στο φινάλε της ιστορίας, κάνοντας πράξη την επιθυμία της Αναχίτ. Όλα τα κρίματά του θα βγουν στο φως, ο ρόλος του στη δολοφονία του αδελφού του, Τζανέτου, θα αποκαλυφθεί και θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

ΔΑΜΙΑΝΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΧΟΥ

Οι φόνοι και οι πλεκτάνες της θα αποκαλυφθούν κι η ίδια θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια και τις ενοχές της. Από καιρό ήταν προετοιμασμένη και γι’ αυτό το σενάριο. Η πιο κρίσιμη στιγμή για τους Λασκαραίους θα τη βρει αποφασισμένη να γράψει η ίδια το φινάλε της δικής της ιστορίας, πίνοντας το φαρμάκι, που έχει έτοιμο από καιρό. Αν και δεν ήθελε να φύγει από τη ζωή αντικρίζοντας την αποστροφή στα βλέμματα των αγαπημένων της προσώπων, αυτό είναι κάτι που δεν θα το αποφύγει.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΗΡΩΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα