Follow us

Η "Ζήνα το βράδυ" αλλάζει εκτάκτως τη θεματολογία μετά τη σκληρή γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Η "Ζήνα το βράδυ" επανέρχεται στην υπόθεση της Πάτρας & τιμά τον Γιώργο Καραϊβάζ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η "Ζήνα το βράδυ" επιστρέφει και αυτήν την Τετάρτη βράδυ ζωντανά στο Star στις 23:15.

Με αφορμή την αποτρόπαια γυναικοκτονία έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και τον άδικο χαμό ενός ακόμα αθώου θύματος, η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις.

Για τον λόγο αυτό, η εκπομπή αλλάζει εκτάκτως την προγραμματισμένη θεματολογία της.

Ένα 28χρονο κορίτσι σπεύδει για βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και βρίσκεται άγρια δολοφονημένο από τον πρώην σύντροφό της, λίγα μέτρα από το φυλάκιο.

Πόσο ασφαλείς αισθανόμαστε, μετά το προκλητικό έγκλημα μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας; Το χρονικό της προδιαγεγραμμένης δολοφονίας. Αμείλικτα ερωτήματα για τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. Τα μαύρα σημεία και τα κενά της εν ψυχρώ δολοφονίας της 28χρονης γυναίκας. Τα λάθη και οι παραλείψεις, που οδήγησαν στην ενέδρα θανάτου της άτυχης Κυριακής. Οικογένειες θυμάτων, γυναίκες που έζησαν τον εφιάλτη και ειδικοί αναλύουν τη σύγχρονη μάστιγα, που οδήγησε στην 5η γυναικοκτονία για το 2024.

Ακόμα, η εκπομπή βάζει στο "μικροσκόπιο" την πρωτοφανή υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Ομόφωνα ένοχη στο πρωτόδικο δικαστήριο η κατηγορούμενη μητέρα της Πάτρας. Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τόσο για την ανθρωποκτονία κατ’ εξακολούθηση της Τζωρτζίνας, όσο και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης κόρης της, έναν χρόνο νωρίτερα.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη δίκη της για τις δολοφονίες των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Από την πρώτη συνέντευξη του ζευγαριού στον Γιώργο Σόμπολο, μέσα στο σπίτι τους στην Πάτρα, μέχρι τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που ακολούθησαν διαδοχικά, αλλά και το χρονικό της δίκης έως την ετυμηγορία της έδρας και την ανακοίνωση της ποινής, η εκπομπή ήταν συνεχώς παρούσα. Με ρεπορτάζ και ντοκουμέντα. Ποινικολόγοι, ειδικοί επιστήμονες, ιατροδικαστές και δικαστικοί συντάκτες, εξετάζουν τα σημεία –"κλειδιά" της υπόθεσης.

Στιγμές μνήμης από έναν μικρό ήρωα, τρία χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο Παναγιωτάκης, σε πρώτο πρόσωπο, θυμάται και υπενθυμίζει σε όλους το σθένος του Γιώργου Καραϊβάζ, που έγινε ο "φύλακας άγγελός" του για να τον βοηθήσει. Ο μικρός αγωνιστής της ζωής είναι το ζωντανό παράδειγμα πως θαύματα συμβαίνουν.

Ο ίδιος, άλλωστε, είναι το θαύμα των απλών ανθρώπων, που πρόσφεραν από το υστέρημά τους και που κατόρθωσαν αυτό που δεν κατόρθωσε η πολιτεία: να του χαρίσουν την ελπίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα