Follow us

Δίδυμο φωτιά στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Πρόσωπα - έκπληξη στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΣΚΑΪ LOGO

Η σύνθεση της ενημερωτικής εκπομπής που προορίζεται για τη θέση του "Fay's Time" εξελίσσεται σε βασικό ζητούμε της διοίκησης του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Secret".

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι ο Άρης Πορτοσάλτε έχει "κλειδώσει" για τον ρόλο του παρουσιαστή του υπό σύσταση concept ενώ αναζητείται τηλεοπτικό ταίρι γένους θηλυκού.

Όπως διαβάζουμε τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ μία σύσκεψη μεταξύ του διευθυντή ενημέρωσης, του Βασίλη Παπαδρόσου, του επικεφαλής ενημερωτικών εκπομπών, Κώστα Τσιακανίκα και του Άρη Πορτοσάλτε. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν ονόματα εντός και εκτός του σταθμού, με το όνομα της Αναστασίας Γιάμαλη να βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος φέρεται να έχει σοβαρές ενστάσεις για τη χημεία που θα είχε μία τέτοια συνύπαρξη. Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει μία ξεκάθαρη στασιμότητα ενώ θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η δυστοκία αυτή να προκαλέσει στροφή ως προς τον τελικό σχεδιασμό του προγράμματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα