Follow us

Οι 4 τροφές που πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε για να μειώσουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Οι ειδικοί συνιστούν την κατανάλωση δημητριακών ολικής άλεσης, λαχανικών, φρούτων και οσπρίων για να μειώσουμε τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
5 τροφές που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, με τους ειδικούς να προωθούν την κατανάλωση δημητριακών ολικής άλεσης, λαχανικών, φρούτων και οσπρίων για να μειώσουμε τις πιθανότητες.

"Θα πρέπει να προσπαθούμε να καταναλώνουμε περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, όπως τουλάχιστον πέντε μερίδες διαφορετικών φρούτων και λαχανικών κάθε μέρα, επιλέγοντας προϊόντα ολικής άλεσης, φασόλια, φακές, ανάλατους ξηρούς καρπούς και σπόρους", σημειώνει στην Daily Mail ο διατροφολόγος Matthew Lambert, αρθρογράφος στο World Cancer Research Fund, το οποίο εξετάζει πως η διατροφή και η άσκηση μπορούν να συμβάλλουν στην εμφάνιση καρκίνου, αλλά και να καθορίσουν τα ποσοστά επιβίωσης από τη νόσο.

Διαβάστε παρακάτω στο The TOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα