Follow us

Ελένη Μενεγάκη: "Πολλοί άνθρωποι έχουμε βοηθηθεί από κάποιους ανθρώπους στο ξεκίνημά μας..."

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ελένη Μενεγάκη

Τη δήλωση του Φίλιππου Πλιάτσικα για τον Βασίλη Καρρά σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της "Ελένης".

Ειδικότερα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες που βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου για τη ζωή του Βασίλη Καρρά και είπε: "Οι προηγούμενοι δίσκοι των Πυξ Λαξ είχαν πάει άπατοι. Η συμμετοχή του Βασίλη Καρρά μας άνοιξε μία τεράστια πόρτα. Δεν ξέρω αν η καλλιτεχνική μας πορεία θα ήταν η ίδια αν ο Βασίλης Καρράς δεν τραγουδούσε το "Άστη να λέει" ".

Μετά την αναπαραγωγή όλων των δηλώσεων, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: "Δεν μπορώ να μη σχολιάσω τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ο οποίος μας μιλά, μας ενημερώνει, μας παραδέχεται το πόσο βοήθησε τους Πυξ Λαξ ο Βασίλης Καρράς, να γίνουν αυτό που έγιναν στην πορεία. Απλά είναι αυτό το "θα σου δώσει κανείς την ευκαιρία; Την σπρωξιά;". Είναι πολύ καλό το ότι το λέει σήμερα. Θα μπορούσε να μην το πει".

Τότε, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανέφερε: "Αλίμονο! Φαντάζομαι πως θα το κουβαλούσαν και οι ίδιοι αυτό. Όπως έχουν πει σε συνεντεύξεις, ο Βασίλης Καρράς ήρθε έκανε μία ηχογράφηση και έφυγε".

Η Ελένη Μενεγάκη από τη μεριά της ανέφερε: "Ελιάνα μου, πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουμε βοηθηθεί από κάποιους ανθρώπους στο ξεκίνημά μας. Οι περισσότεροι, δεν σου λέω όλοι. Τι σημαίνει; Ότι έχουν βγει όλοι και έχουν πει, όταν ειδικά έχουν φτάσει κάπου... Μη θεωρούμε δεδομένα κάποια πράγματα, δεν είναι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα