Follow us

Hollywood Report | Η βουρκωμένη Celine Dion στην πρεμιέρα της & η Angelina Jolie στο πλευρό της κόρης της

Πού συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τους διασημότερους ανθρώπου του πλανήτη;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Celine Dion

Το "παρών" στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ γα τη ζωή της με τίτλο "I am Celine" έδωσε η Celine Dion στη Νέα Υόρκη. Θυμίζουμε ότι η διάσημη ερμηνεύτρια έχει αποσυρθεί από τα φώτα προκειμένου να αφοσιωθεί στην υγεία της και στη μάχη κατά του σύνδρομου του καθηλωμένου ατόμου. 

Η θρυλική ερμηνεύτρια καταχειροκροτήθηκε από το κοινό στην επίσημη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, κάτι που οδήγησε στην έντονη συγκίνησή της.

Όπως έγινε γνωστό και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η Celine Dion ανέβηκε στη σκηνή και δακρυσμένη ευχαρίστησε τους θαυμαστές της. 

"Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο τυχερή είμαι που έχω φίλους" είπε και έβαλε τα κλάματα, με τον γιο της να της φέρνει στη σκηνή ένα χαρτομάντιλο.

"Σας ευχαριστώ όλους, από τα βάθη της καρδιάς μου, που συμμετέχετε στο ταξίδι μου. Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μια επιστολή αγάπης σε όλους σας. Ελπίζω να σας ξαναδώ πολύ σύντομα" κατέληξε καθώς το κοινό την καταχειροκροτούσε.

Η Celine Dion μαζί με τον 23χρονο γιο της, Rene Charles Angelil, στην επίσημη πρεμιέρα του "I am Celine" στη Νέα Υόρκη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ντοκιμαντέρ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 25 Ιουνίου.  

Στα Tony Awards βρέθηκε η Angelina Jolie έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Vivienne Jolie.

Αφορμή της νέας οικογενειακής εμφάνισης, οι 12 υποψηφιότητες του musical "The Outsiders”, στο οποίο η Vivienne Jolie εργάστηκε ως βοηθός παραγωγής. 

Μαμά και κόρη επέλεξαν να ντυθούν ασορτί στα μπλε. Τελικά, η βραιδά αποδείχθηκε θριαμβευτική για την Angelina Jolie, καθώς απέσπασε το πρώτο βραβείο Tony της καριέρας της. 

banner

Στο χαλί της ίδιας διοργάνωσης είδαμε την Brooke Shields, με μία εμφάνιση που συζητήθηκε. Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στο blue carpet των Tony φορώντας φλατ παπούτσια και συγκεκριμένα crocs.

Τους fans του απαθανατίστηκε να χαιρετάει ο Tom Holland στη Νέα Υόρκη. 

Στη Νέα Υόρκη είδαμε την Cardi B.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα