Follow us

Η Δανάη Μιχαλάκη αποκαλύπτει για τις Άγριες Μέλισσες: "Είχα πάει με την ψυχολογία ότι δε θα με πάρουν"

Όσα δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη για την οντισιόν της στις "Άγριες Μέλισσες"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε στο Γκαράζ του Ζήση Ρούμπου στο Action 24 και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες".

Η γνωστή ηθοποιός που ενσάρκωσε τη Δρόσω στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ανέφερε πως "Εγώ αρχικά δεν είχα καταλάβει ότι ο ρόλος μου ήταν πρωταγωνιστικός. ήμουν λίγο στην κοσμάρα μου τότε, γιατί είχα πάει με την ψυχολογία ότι δε θα με πάρουν. Γι' αυτό και ήμουν τόσο χαλαρή. Μου βγήκε αυτή η χαλαρότητα σε καλό. Έκανα δύο οντισιόν. Κάποια στιγμή μου είπαν 'Καλωσήρθες' και δεν το κατάλαβα. Μου το είπαν σαν να μου έλεγαν ότι πήρα το ρόλο" σημείωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ανέφερε πως "Ήμουν αλλού, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η βοηθός σκηνοθέτη. Μου είπε ότι μου έστειλε τα πρώτα σενάρια και τη Δευτέρα έχουμε πρώτη συνάντηση να διαβάσουμε το επεισόδιο. Είπα από μέσα μου 'Μη ρωτήσω αν πήρα το ρόλο'. Νομίζω πως σταδιακά καταλάβαμε την επιτυχία. Έπαιξε διπλό επεισόδιο Κυριακή βράδυ και μπαίνω Δευτέρα πρωί στο τρόλεϊ και όλοι κοιτούσαν αν ήμουν εγώ. Την Τρίτη με ρωτούσαν αν ήμουν εγώ από τη σειρά".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα