Follow us

Συγκλονίζει ο Μελέτης Ηλίας για το πρόβλημα υγείας του: "Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο"

Η αποκάλυψη του ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας πιυ τον έστειλε στο νοσοκομείο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στην εκπομπή "Στιγμές" με τον Μάνο Νιφλή βρέθηκε καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας, παραχωρώντας μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα υγείας που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια.

"Γενικά, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω και είναι μη διαχειρίσιμες, αφορούν θέματα υγείας, που είναι πέρα από τις δυνάμεις σου. Ας πούμε, μία πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν εν μέσω περιοδείας, ξαφνικά είχα τρομερούς πόνους, που αποδείχτηκε ότι αν λειτουργούσα με το δεδομένο ότι είμαι ηθοποιός και με 40 πυρετό θα παίξω, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο" δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και εξήγησε:

"Ήταν μια σκωληκοειδίτιδα που εξελισσόταν σε περιτονίτιδα και το πρόλαβα τελευταία στιγμή. Ήμουν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο και είχα Άγιο που τελευταία στιγμή είπα 'Τα παρατάω όλα και πάω κάποιος να με δει'. Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και έχω να το μνημονεύω, σχεδόν 10 χρόνια μετά. Άλλες δυσκολίες στην καθημερινότητα, δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερες, πέρα από αυτές που αντιμετωπίζουμε όλοι οι άνθρωποι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα