Follow us

Hollywood Report | Η μεγάλη δυσαρέσκεια του βασιλιά Κάρολου & η Katy Perry σε τρυφερές στιγμές

Πού συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Katy Perry & Orlando Bloom

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Καμίλα στο Jersey. Το βασιλικό ζεύγος εμφανίστηκε με τις ομπρέλες του λόγω της κακοκαιρίας και έγινε viral.

Στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Daily Mail βλέπουμε τον Κάρολο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του με το γεγονός ότι οι βοηθοί του δεν έσπευσαν να βοηθήσουν τη βασίλισσα Καμίλα

Ειδικότερα, η βασίλισσα κρατούσε την ομπρέλα της και πάλευε να φορέσει το παλτό της. Αμέσως μετά ο Κάρολος προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του κι ύστρερα απευθύνθηκε φανερά εκνευρισμένος σε έναν βοηθό που στεκόταν ακριβώς από πίσω τους.

Τα ευτράπελα συνεχίστηκαν για το βρετανικό στέμμα. Όπως επίσης αναφέρει η Daily Mail, κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής το ζευγάρι έλαβε επτά αγελάδες ως δώρο. Η βασίλισσα Καμίλα πήγε να χαϊδέψει μία από αυτές και εκείνη τη στιγμή το ζωντανό καβαλήθηκε από ένα άλλο που βρισκόταν δίπλα

Λίγη ώρα αργότερα, ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας ψιθύρισε στο αυτί της βασίλισσας και την απομάκρυνε από το σημείο.

Όπως μαθεύτηκε αργότερα ήταν λάθος συναγερμός ενώ έγινε λόγος για μικρό ζήτημα ανησυχίας και ασφαλείας. Μέσω της έρευνας προέκυψε πως ήταν ψευδής συναγερμός. 

Στο Siant Tropez απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Katy Perry, Orlando Bloomκαι η κόρη τους Daisy. Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίστηκε σε γνωστή παραλία, με τα μαγιό τους να κάνουν αγκαλιές μέσα στο νερό. 

Η Katy Perry στο Siant Tropez. 

banner

Ο Orlando Bloom στο Saint Tropez. 

Στη Νέα Υόρκη απαθανατίστηκε η Kate Hudson. Η διάσημη ηθοποιός είχδε  την οικογένειά της, την κόρη της από τον πρώην σύντροφό Matt Bellamy, τη Rani Rose και τον αρραβωνιαστικό της, Danny Fujikawa.

Το Εδιμβούργο επισκέφθηκε ο George Clooney συνεχίζοντας έτσι το φιλανθρωπικό του έργο στη Σκωτία. 

Στη Ρώμη είδαμε τη Rita Ora.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα