Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη "ασπίδα" μπροστά στη μητέρα της μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε

Πώς η μητέρα της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε στο επίκεντρο των "πυρών" των σχολιαστών της

Ελεονώρα Μελέτη

Ένα σχόλιο από τη μητέρα της κάτω από μία φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη αποτέλεσε την αφορμή ώστε εκείνη να δεχθεί δεκάδες διαδικτυακά πυρά μέσω σχολίων.

Η παρουσιάστρια και Ευρωβουλευτής πια ενοχλήθηκε πολύ από τον τρόπο που απευθύνθηκαν οι ακόλουθοί της στη μητέρα της, γι' αυτό και παρενέβη με γραπτή δήλωσή της.

Διαβάστε Επίσης

Αφού η Ελεονώρα Μελέτη παρακαλεί η παράκλησή της να γίνει σεβαστή, επισημαίνοντας πως δεν έχει απογορεύσει ποτέ σε κανένα να γράψει ό,τι θέλει στα σχόλια των αναρτήσεών της, επεσήμανε: "Τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο η μητέρα μου γιατί κάτω από μία ανάρτηση τόλμησε να εκφράσει τη συγκίνηση και την περηφάνεια της για εμένα, το παιδί της. Αν και οι περισσότεροι έβαλαν στη θέση της αυτή την τοξική ακόλουθού μου, υπήρχαν και κάποιοι που συνέχισαν τις τοξικές αναφορές στη μητέρα μου. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο".

Διαβάστε Επίσης

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: "Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα. Αν συνεχιστεί αυτή η ηθική κατρακύλα και κατάντια ορισμένων εδώ, θα υποχρεωθώ να λειτουργήσω προστατευτικά απενεργοποιώντας τα σχόλια. Είναι ντροπή. Είναι προσωπική (άλλων βεβαίως) και κοινωνική παθογένεια αυτό που συμβαίνει και κάποια πράγματα δεν θα τα ανεχτώ".

Δες την ανάρτησή της!

Ελεονώρα Μελέτη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα