Follow us

Η Ιωάννα Τούνη μας ξεναγεί στο πολυτελές δωμάτιο που έμεινε στην Καππαδοκία

Το στοιχείο στο ξενοδοχείο, που δεν "κέρδισε" την Ιωάννα Τούνη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Ιωάννα Τούνη

Οικογενειακές διακοπές στην Καππαδοκία έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μαζί με τον γιο τους, Πάρη, με τη δημοφιλή influencer να ανεβάζει ένα βίντεο "room tour" στο προφίλ της στο Tik Tok, δείχνοντας στην διαδικτυακή παρέα της, που έμεινε με την οικογένειά της.

"Με το που μπήκαμε στο δωμάτιό μας, μας έφεραν τα welcome κρασάκια και φρουτοσαλάτα, κερασμένη. Τσιμπολογήσαμε και κάτι ξηροκάρπια μαζί με την φρουτοσαλάτα γιατί υπήρξε μια πείνα στις πτήσεις" είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη και ξεκίνησε να δείχνει το δωμάτιο στο οποίο έμειναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Στην ξενάγηση που έκανε η γνωστή influencer στο διαδικτυακό της κοινό, παρουσίασε το ευρύχωρο δωμάτιο στο οποίο διέμεναν, το οποίο οδηγούσε σε δύο ντουλάπες που χωρίζονταν από τζακούζι, σε ένα επίσης μεγάλη και εντυπωσιακή τουαλέτα, με μια ντουζιέρα που μπορεί να "κάνει μπάνιο όλη η οικογένεια μαζί", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Επιπλέον το ξενοδοχείο που διέμειναν, είχε και εσωτερικό κήπο για το δωμάτιό τους.

Όπως αποκάλυψε, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη, το μόνο στοιχείο που δεν της άρεσε ιδιαίτερα ήταν ο φωτισμός του δωματίου, αφού υπήρχε μόνο ένας θόλος πάνω από τον εσωτερικό κήπο, που αποτελούσε την μοναδική πηγή φωτός.

@j.touni Σε παίρνω μαζί μου ταξίδι στην #Cappadocia & φυσικά έχουμε και #roomtour και απο όλα😇❤️ #travel #foryou #foryoupage #tiktokgreece #vlog #CapCut ♬ original sound - Ioanna Touni

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr