Follow us

ANT1 | Αυτή είναι η εκπομπή που αντικαθιστά το "Καλημέρα Ελλάδα" & το "Πρωινό"

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή που παίρνει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά από τη Δευτέρα και για όλο το καλοκαίρι

ANT1 logo

Αυλαία ρίχνουν την Παρασκευή 8 Ιουλίου το "Καλημέρα Ελλάδα" με τον Γιώργο Παπαδάκη και το "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και οι διάσημοι παρουσιαστές θα αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό για καλοκαίρι δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Έτσι καθώς, η πρώτη καλημέρα στον ΑΝΤ1, και το καλοκαίρι, έχει τη σφραγίδα της ενημέρωσης, την Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 06:30 κάνει πρεμιέρα η εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, ο Αντώνης Φουρλής, η Ηρώ Ράντου, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, καθώς και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, για να καταγράψει και να αναλύσει την επικαιρότητα και όλες τις ειδήσεις.

Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, έχουν ξεχωριστή θέση στο "Καλοκαίρι Μαζί".

Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους, το "Καλοκαίρι Μαζί" θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

ANT1 | Αυτή είναι η εκπομπή που αντικαθιστά το "Καλημέρα Ελλάδα" & το "Πρωινό"

"Καλοκαίρι Μαζί". Πρεμιέρα Δευτέρα 11 Ιουλίου στον ΑΝΤ1 και καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 06:30.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr