Follow us

Η Μάγισσα - spoiler: Η Κυπριανή αναλαμβάνει τα ηνία με άγριες διαθέσεις

Η επόμενη μέρα στη "Μάγισσα" βρίσκει την Κυπριανή στην κορυφή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Η Μάγισσα - Θέμις Μπαζάκα

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Η Μάγισσα", σύμφωνα με το περιοδικό "Τηλέραμα".

Όταν η Γερακίνα εγκαταλείπει τον πύργο των Γερακάρηδων, ο Σπήλιος βυθίζεται σε θυμό και θλίψη, ενώ η Κυπριανή αναλαμβάνει τα ηνία με άγριες προθέσεις.

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε το "Τηλέραμα"

Όσο ισχυρός και πεισματάρης είναι ο Σπήλιος, άλλο τόσο είναι και η Γερακίνα. Μια γυναίκα ισχυρή και υπερήφανη όπως αυτή, λοιπόν, δεν διστάζει να αφήσει πίσω της τον πύργο των Γερακάρηδων όταν νιώθει πως ο άντρας της δεν την υπολογίζει όσο πριν και όσο εκείνη θα ήθελε. Γιατί έτσι εκλαμβάνει η εγκυμονούσα αφέντρα των Γερακάρηδων την επιστροφή της Κυπριανής στο πλευρό του γιου της: ως έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό της.

Γεμάτη θυμό, αποφασίζει να γυρίσει την πλάτη στον Σπήλιο, που όμως εξακολουθεί να είναι παράφορα ερωτευμένος μαζί της. Παρ’ όλα αυτά, η Γερακίνα φεύγει, καθώς, εκτός από την έλευση της Κυπριανής, και ο βίαιος θάνατος του γιου της, του Πετρούνη, την τυραννάει και την έχει βάλει σε σκέψεις... Τώρα θέλει να γεννήσει το παιδί της με ασφάλεια, μακριά από τον πύργο και τις θανάσιμες ίντριγκες.

"Κάτι" τρομοκρατεί και "κάτι" κρύβεται...

Η επιστροφή της Κυπριανής στον πύργο δημιουργεί νέες ισορροπίες, καθώς η μάνα του Σπήλιου φαίνεται αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ένας από τους βασικούς στόχους της είναι να ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι όντως κόρη της πάλαι ποτέ αντιζήλου της, της Αναχίτ... Από την πλευρά της, η νεαρή υπηρέτρια υποχωρεί μπροστά στην επιθυμία του Μάρκου και έτσι με τη βοήθεια του Φρίξου και της Αγάθης πηγαίνουν μαζί στη σπηλιά όπου γεννήθηκε. Παράλληλα, ο Αντρέι παραδέχεται στον Κανέλο κάτι που τον τρομοκρατεί, ενώ ο Θράσος, που αρχίζει να έχει διάφορες υποψίες, πιστεύει πως "κάτι άλλο" κρύβεται πίσω από την επιμονή του Μισέλ να παραμείνει στον πύργο τους και βάζει πείσμα να το ανακαλύψει! Μια νέα ανίερη συμμαχία γεννιέται...

Στα ίχνη του δολοφόνου

Η Κυπριανή δεν διστάζει να αποκαλύψει κάτι στη Δαμιανή, που μπορεί να οδηγήσει τις δύο οικογένειες σε επικίνδυνους δρόμους, ενώ η παράτολμη κίνηση του Μόφορη τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Σπήλιο, προμηνύοντας αναταράξεις και απρόβλεπτες συνέπειες στον πύργο των Γερακάρηδων. Παράλληλα, ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή... Στο μεταξύ, ο Βρώτσος φτάνει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου του βρέφους και αποφασίζει να προσεγγίσει φιλικά τη νούμερο ένα ύποπτη, την Πολυξένη, με σκοπό να ξεσκεπάσει κάποια στιγμή τόσο την ίδια όσο και αυτούς που της έδωσαν την αποτρόπαιη εντολή. Η Θεοφανώ παίρνει μια μεγάλη απόφαση: να μιλήσει στον Μάρκο για τα αληθινά αισθήματα που τρέφει πλέον για εκείνον, γυρίζοντάς του την πλάτη. Ο ίδιος όμως δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα