Follow us

Μόνο στο Yupiii! Σασμός: Η Μαρίνα εκτός εαυτού! Η σκληρή σύγκρουση & το κάρφωμα

Η οργή της Μαρίνας ξεχειλίζει στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμός"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Σασμός Μαρία Πρωτόπαππα Δημήτρης Ήμελλος

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στη συνέχεια της σειράς "Σασμός".

"Φτάνει πια η κοροϊδία", φωνάζει έξαλλη η Μαρίνα στη γιαγιά Ειρήνη, εξοργισμένη για το παιχνίδι που παίζει πίσω από την πλάτη της η οικογένειά της και κυρίως η πεθερά της. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι όλοι γνώριζαν πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και της το έκρυβαν.

Η σύγκρουση ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι πολύ σκληρή, καθώς η Μαρίνα σκοπεύει να καταγγείλει το φονιά, αλλά και όσους τον καλύπτουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

"ΕΣΥ φταισ για ολα…"

Η οργή της Μαρίνας όταν μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή ξεχειλίζει και την οδηγεί στα άκρα. Αδυνατεί να δεχθεί πως η πεθερά της ιδίως, ενώ γνώριζε τα πάντα, δεν της αποκάλυψε ποτέ τίποτε. Η σύγκρουσή τους είναι πολύ σκληρή, καθώς αναβιώνει το σκληρό παρελθόν που έχουν μοιραστεί με τα φονικά από τις αλλεπάλληλες βεντέτες. "Εσύ φταις για όλα! Με τα μυστικά και τα ψέματά σου κατέστρεψες ζωές και οδήγησες στο θάνατο ανθρώπους, κρατώντας ζωντανή τη βεντέτα με όσα έκανες και όσα έκρυψες",λέει εξοργισμένη στη γιαγιά Ειρήνη. "Αλλά εγώ δεν είμαι σαν κι εσένα. Ο Μαθιός θα πληρώσει για το φόνο του Στεφανή και τον άδικο χαμό του Πετρή μου, εξαιτίας του. Θα τον καταδώσω στον εισαγγελέα κι ας μη μου ξαναμιλήσει κανείς από την οικογένεια κι ας μην ξαναδώ κανέναν μπροστά μου", φωνάζει ασυγκράτητη, οδηγώντας την πεθερά της σε απόγνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα