16 τηλεοπτικά new entries που αξίζουν την προσοχή σου!

16 τηλεοπτικά πρόσωπα που βρίσκονται ένα βήμα πριν το μεγάλο "μπαμ" της καριέρας τους και πρέπει σίγουρα να μάθεις το όνομά τους

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Είτε υπηρετούν την Ενημέρωση είτε τη Ψυχαγωγία είναι τα πρόσωπα που μού έκαναν περισσότερο καλή εντύπωση τη σεζόν που φεύγει. Άλλοι το οφείλουν στην ακεραιότητα των ρεπορτάζ τους, άλλοι στην οξυδέρκειά τους, άλλοι στο νάζι τους και άλλοι στο ότι μπορούν να κλέβουν την παράσταση από την ώρα που μπαίνουν σε ένα πλατό. Πάμε να τους γνωρίσουμε!

Μαίρη Αργυριάδου

Είναι η χειμαρρώδης ξανθιά δημοσιογράφος με τη βροντερή φωνή και το φλογερό ταμπεραμέντο στην πρωινή ζώνη του Star. Η Μαίρη Αργυριάδου είναι το κορίτσι που και ξέρει να μεταδώσει μια είδηση και να σηκώσει τηλέφωνα για να μη λέει μπαρούφες στον άερα και να κάνει συνεντεύξεις, αλλά κυρίως είναι εκείνο το κορίτσι που με το που εμφανιστεί σε ένα πλατό θα ξέρεις πως βρίσκεται εκεί, θες δεν θες. Είναι το άστρο του καθενός. Περιττό να πω ότι είναι και το μεγαλύτερο ατού του πάνελ του "Breakfast@Star”.

Άλκης Παππάς

Αν ρωτήσεις όσους βλέπουν τηλεόραση με τον τρόπο που το κάνουμε στο yupiii, θα σου πουν ότι ο Άλκης Παππάς είναι ο πιο γοητευτικός ρεπόρτερ που παίζει αυτή τη στιγμή εκεί έξω. Έχω μια φίλη που τον αποκαλεί "πρίγκιπα", όχι άδικα. Σοβαρός και μετρημένος στην πράξη, αφοσιωμένος στο αστυνομικό ρεπορτάζ των δελτίων και των εκπομπών του Alpha, δείχνει να μην καταλαβαίνει το γκελ που έχει στον φακό και αυτό μόνο υπέρ του μπορεί να δράσει. Πολλοί μιλούν για έναν άνθρωπο που αργά ή γρήγορα θα μεταπηδήσει στη ψυχαγωγία, αλλά εγώ δεν το πιστεύω μιας και αντιλαμβάνομαι το vibe του ανθρώπου που γουστάρει αυτό που κάνει και το παίζει στα δάχτυλα.

Θάνος Παπαχάμος

Ο Παπαχάμος είναι μια κατηγορία μόνος του. Ένας δημοσιογράφος του "Στούντιο 4"; Είναι πολύ απλό για να τον περιγράψεις. Ένας influencer που δουλεύει ως δημοσιογράφος για τη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ; Ενδεχομένως και ναι. Το χιούμορ και το στιλ του είναι μιας ειδικής κατηγορίας που είτε σου αρέσουν πολύ είτε δεν σου αρέσουν καθόλου. Μέση λύση δεν υπάρχει. Στο bio του στο insta γράφει "Η ζωή μου ένα αέναο κόνσεπτ" και δεν λέει μπαρούφες. Σίγουρα θα σε απασχολήσει γιατί η ζωή του είναι βουτηγμένη στη δουλειά του. Και κακά τα ψέματα είναι καλός σε αυτό που κάνει.

Ηρώ Ράντου

Αποκλείεται να έχεις δει "Καλημέρα Ελλάδα" ή ενημερωτικά πρωινά του ΑΝΤ1 και να μην έχεις προσέξει την Ηρώ Ράντου. Ίχνος ξύλινου λόγου, θα μπορούσα να πω -με χιούμορ- πως είναι έως και γλωσσού μπροστά σε Γιώργο Παπαδάκη και λοιπούς εκπροσώπους της μεγάλης φρουράς των πρωινών ενημερωτικών. Αν θυμάμαι καλά καταπιάνεται με θέματα που αφορούν ασφαλιστικό, συντάξεις, γενικώς στρατόπεδο Αυτιά. Ωστόσο, είναι επαναληπτική καραμπίνα στον αέρα, αν αποφασίσει να παρέμβει. Μπορεί να το παρακάνει (μιλάει πολύ) αλλά είναι ενδιαφέρουσα.

Ιάσων Τσόλης

Ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος ρεπόρτερ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Τον θαύμασα που έμεινε ατάραχος απέναντι στις φραστικές επιθέσεις που δέχθηκε φέτος στον τηλεοπτικό αέρα, εν μέσω μιας ταραχώδους συνθήκης. Μεγάλη σημασία να ξέρεις τι κάνεις, ποιος είσαι και με πόση αφοσίωση. Λογικά θα τον δούμε όπου πάει και η Τατιάνα Στεφανίδου, αφού θα έλεγε κανείς πως ανήκει στον στενό πυρήνα των συνεργατών της.

Μαρία Παπαϊωάννου

Η Μαρία Παπαϊωάννου είναι μια από εμάς. Πρώην συνάδελφος σε διπλανό γραφείο, άνθρωπος των σάιτ και των περιοδικών, ένα κορίτσι που παίζει στα δάχτυλα τη showbiz, ξέρει να σου μιλήσει για επικαιρότητα, ξέρει να κάνει κους κους για τα πάντα. Και της έχω και αδυναμία γιατί είναι ένας πολύ ωραίος τύπος ανθρώπου, ντόμπρος και ακτινοβόλος. Πολύ θέλει ο άνθρωπος για να ξεχωρίσει; Φέτος στο "Ακόμα δεν είδες τίποτα” ορισμένες φορές ήταν εξίσου λαμπερή και ενημερωμένη για όλα. Περιμένω να δω πώς θα το πάει κι από Σεπτέμβρη, μιας και εκτός από επαγγελματίας, είναι και έτοιμη για όλα!

Αναστασία Ζάρκα

Ίσως η πιο εντυπωσιακή lifestyle ρεπόρτερ του ΑΝΤ1. Όταν είχαμε κάνει το λάθος -που να ξέραμε- και είχαμε μεταφέρει ένα ρεπορτάζ της στο Yupiii χωρίς να αναφέρουμε το όνομά της (νομίζω δεν ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1) μού έστειλε ένα αυστηρό μήνυμα και με "καταχέριασε" με συνοπτικές διαδικασίες. Η Αναστασία Ζάρκα, από τότε ως σήμερα, έχει τον τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από το "Πρωινό" και πίστεψέ με είναι πολύ απαιτητικό να θυμάται κάποιος το όνομά σου όταν στο 80% της εκπομπής μιλάει ο Γιώργος Λιάγκας. Ε, εκείνη τα κατάφερε και θα της κάνουμε ένα clap clap.

Κωνσταντίνος Κούρος

Το έτερο junior πρόσωπο της ομάδας του "Στούντιο 4". Αν τον δεις στο instagram τον μπερδεύεις και με μοντέλο. Θα μπορούσε να είχε περάσει και στο GNTM, που λέει ο λόγος. Όμως ο Κωνσταντίνος Κούρος είναι ένας δουλευταράς δημοσιογράφος, όνομα και πράγμα νέας γενιάς. Θα τον δεις πολύ comme il fault να παρουσιάζει τα θέματα του στο παράθυρο του "Στούντιο 4" και να κάνει καλές συνεντεύξεις. Και αυτό είναι αρκετό ώστε να μάθεις το όνομά του.

Ρία Τσοχαντάρη

Τη Ρία Τσοχαντάρη τη θυμάμαι μέσα από τις "Αλήθειες με τη Ζήνα". Πολλοί λένε πώς αν έχεις θητεύσει δίπλα στην Κουτσελίνη, είσαι έτοιμος για μεγάλη πορεία στη μικρή οθόνη. Και ήταν! Η μεταγραφή της από το Star στο MEGA φαίνεται πως ήταν το όχημα ώστε το όνομά της να γίνει ακόμα περισσότερο αναγνωρίσιμο και μέσα από τα "Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου η αξία της ως δημοσιογράφος να αυξηθεί. Στα επόμενα λοιπόν, congrats!

Στέργιος Σαμαρτζής

Ο Στέργιος Σαμαρτζής έχει εμφανιστεί στις οθόνες μας σε τρεις χρονικές στιγμές. Τον παρατήρησα πρώτη φορά στις "Αλήθειες με τη Ζήνα", έπειτα από καιρό στο δελτίο του Action 24 και φέτος ανήκε στο δυναμικό του MEGA. Με έμφαση στο κοινωνικό ρεπορτάζ είναι ακόμα ένα από τα πρόσωπα που κούμπωσαν με τις ανάγκες της εποχής, εν μέσω metoo και λοιπών φαινομένων, έπιασε τον παλμό αυτών που ήθελε να δει το κοινό και το κυνήγησε. Not bad.

Αλεξάνδρα Αθανασίου

Το τελευταίο τηλεοπτικό πρόσωπο που έβγαλε μέχρι στιγμής η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη γραμμή του μετώπου. Η Αλεξάνδρα Αθανασίου ανέλαβε την τελευταία σεζόν της "Ελένης" να μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της επικαιρότητας, ακροβατώντας ανάμεσα στην αναγκαία ειδησεογραφία αλλά και εκείνη που κουμπώνει δίπλα στον μεγαλύτερο προβολέα της ελληνικής τηλεόρασης. Μεγάλο πράγμα να μη σε καίει το φως της στάρ του καναπέ. Η Αλεξάνδρα Αθανασίου, την οποία δεν έχω δει ποτέ από κοντά και αυτό μου αρέσει ακόμα περισσότερο, έκανε αισθητή την παρουσία της και μάλιστα είχε κι άποψη απέναντι στην Ελένη. Που πάνε πρωταγωνίστριες και παθαίνουν κοκομπλόκο.

Χάρης Χρονόπουλος

Αν ακούς ραδιόφωνο, σίγουρα έχεις γελάσει με τις ατάκες του στο πλευρό της Κατερίνας Ζαρίφη με την οποία έχουν γίνει ντουέτο εδώ και αρκετά χρόνια. Στην τηλεόραση όμως τα πράγματα είναι αλλιώς. Και εκείνος εξίσου ικανός. Γλυκιά φυσιογνωμία και με το γνώριμο χιούμορ του ραδιοφώνου, θα τον αντιμετωπίσεις ως ένα καλό παιδί στην οθόνη που του αρέσει η δουλειά του και κάνει πλάκα με ό,τι ακούει γύρω του. Φέτος τον είδαμε στην εκπομπή "Δυο στις 10" στην ΕΡΤ με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, άνθρωποι με κοινή ρίζα το ραδιόφωνο. Ταίριαξαν στον αέρα, όπως και να το κάνουμε.

Αλέξανδρος Μέμος

Ο Αλέξανδρος Μέμος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Τον πήρε το μάτι μου κάτι βαριά ξημερώματα στα δελτία του ΕΡΤNews, που ενημέρωνε το κοινό για ό,τι συνέβαινε εκείνη την ώρα που ή θα ξύπναγες ή θα περνούσες πολύ καλά και θα πήγαινες για ύπνο. Το μεγάλο "μπαμ" όμως έγινε με τη Eurovision, όταν ανέλαβε να είναι ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στο Μάλμε της Σουηδίας. Το twitter τον λάτρεψε μιας και η εμφάνισή του μόνο σε "ξύλινο" ρεπόρτερ δεν παραπέμπει, οι Eurofans ήξεραν πως ακούν μια ψύχραιμη φωνή του διαγωνισμού και τέλος πάντων ο Αλέξανδρος Μέμος μπορεί να χαρακτηριστεί και η έκπληξη της ΕΡΤ μετά τη Μαρίνα Σάττι για τη φετινή Eurovision.

Γιάννης Μαλλιαρός

Αν έχεις δει "Πρωινό", τότε σίγουρα έχεις δει τον Γιάννη Μαλλιαρό. Ο φωτογενής μελαχρινός ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, μπορεί να έχει μεταδώσει δεκάδες θέματα επικαιρότητας τα τελευταία χρόνια αλλά σίγουρα θα τον θυμάσαι όταν έγινε η σκιά του Στέφανου Κασσελάκη για χάρη της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 από τις περασμένες βουλευτικές εκλογές ως σήμερα. Όμως η πιο δυνατή του στιγμή ήταν όταν "λόκαρε" τον Αρχιεπίσκοπο για μια δήλωση και άνοιξε -κυριολεκτικά- κουβέντα μαζί του για τον γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών και τη θέση της Εκκλησίας. Ό,τι δεν είχαν ρωτήσει οι "θεσμικοί", Παπαδάκης και Αναστασοπούλου εκείνο το πρωί, το ρώτησε ο Μαλλιαρός και πήρε απάντηση ο Θεούλης. Για αυτόν τον άθλο και μόνο αξίζει να τον μάθεις.

Γιάννης Ζιάκας

Ένα πολυεργαλείο του δελτίου ειδήσεων του OPEN. Πυρκαγιά έχει; Τρέχει. Έγκλημα υπάρχει; Τρέχει. Πλημμύρα κάπου στην Ελλάδα; Επίσης τρέχει. Γενικά αν ανοίξεις δελτίο στο OPEN, ο Γιάννης Ζιάκας είναι αεικίνητος και μολονότι έχει καταφέρει πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα, δεν είναι από τους ανθρώπους που αφήνει τη μπάλα να του φύγει από τα χέρια και την πάει και χαμηλά. Και αυτό μόνο καλό είναι για έναν άνθρωπο που θέλει να παραμείνει για καιρό στον χώρο της Ενημέρωσης.

Τζένη Κρουσταλακίδου

Για χρόνια την έβλεπα στον ΑΝΤ1 και καταλάβαινα πως ήταν από εκείνα τα πολυχρηστικά πρόσωπα που διαθέτει η Ενημέρωση του σταθμού. Η μεταγραφή της όμως στον ΣΚΑΪ, πέρα από το πιο πολυχτυπημένο θέμα ενός μήνα στο Yupiii, αποτέλεσε και ένα ουσιαστικό βήμα εξέλιξης για εκείνη. Πλέον μπορεί να τη δεις από την κάλυψη μιας πυρκαγιάς μέχρι να μεταδίδει τον παλμό μιας εκλογικής βραδιάς. Και με περισσότερους από 40 χιλιάδες ακόλουθους στο instagram, μπορεί και να την ακολουθείς απλώς κάνοντάς της like. Είπαμε, είναι πολυχρηστικό πρόσωπο.

Υ.Γ. Ξέρω είναι κι άλλοι. Που κάνουν εξαιρετική δουλειά, που αξίζουν κάθε θετικό λόγο. Αλλά έδω είμαστε να γράψουμε κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα.

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino