Follow us

Το παρασκήνιο της σύγκρουσης Παπαδάκη -  Αναστασοπούλου

Πώς φτάσαμε στο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Γιώργος Παπαδάκης - Μαρία Αναστασοπούλου R

Για "ασυμφωνία χαρακτήρων" κάνει λόγο δημοσίευμα του ένθετου "Secret", σχετικό με το τηλεοπτικό διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στη Μαρία Αναστασοπούλου.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, το για την ώρα δίδυμο του "Καλημέρα Ελλάδα" δεν κρύβει τις μεταξύ του σχέσεις και τη διαφορετική οπτική γωνία με την οποία βλέπει τα πράγματα.

Με φόντο το τέλος της συνεργασίας τους, οι δύο μεριές μιλούν ανοιχτά για τους λόγους που οδήγησαν στο τηλεοπτικό διαζύγιο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Γιώργος Παπαδάκης και Μαρία Αναστασοπούλου αποδέχονται, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πλήρως πως υπήρξαν πολλές διαφωνίες σε ό,τι αφορά την κάλυψη σημαντικών θεμάτων της επικαιρότητας αλλά και στον χειρισμό απέναντι στους καλεσμένους του "Καλημέρα Ελλάδα".

Ο Γιώργος Παπαδάκης, σύμφωνα με το "Secret", υποστήριζε πως η λογική της Μαρίας Αναστασοπούλου δημιουργούσε ρωγμές στη δεξαμενή των παραδοσιακών τηλεθεατών χωρίς ταυτόχρονα να φέρει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στο δυναμικό κοινό. Η Μαρία Αναστασοπούλου από τη μεριά της στεκόταν στην ανάγκη μιας πιο "εμπορικής" τηλεοπτικής προσέγγισης της επικαιρότητας.

Ενδεικτικό είναι, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, το παράδειγμα του θέματος του γάμου και της τεκνοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, όπου η διαφοροποίηση στη δημοσιογραφική στρατηγική Παπαδάκη και Αναστασοπούλου έγινε αντιληπτή και από τους καλεσμένους στο "Καλημέρα Ελλάδα".

Στο πλαίσιο αυτό, ο καθένας περιγράφει στους συνομιλητές του τη δική του θέση σχετικά με το τέλος της διετούς συμπόρευσης. Και οι δύο μεριές αποδέχονται πλήρως το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ανάμεσά τους και ακόμα περισσότερο κατά την παρούσα τηλεοπτική σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα