Follow us

All star πρόσωπο στη νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά στο Mega

Οι πληροφορίες για το διάσημο πρόσωπο που μπαίνει στην ομάδα της Φαίης Σκορδά

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Την πρωινή ζώνη του Mega φέρεται να αναλαμβάνει τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά, μετά την ολοκλήρωση του 'Fay's Time" και της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευμα της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημερίδα "Real Life"αναφέρει ότι η παρουσιάστρια θα συνεργαστεί ξανά με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Όπως ειπώθηκε και στον αέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται", η γνωστή μαγείρισσα που έχει διευρυμένη συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι θα βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Το ρεπορτάζ της Real αναφέρει ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα ξεκινάει στις 09:40 και θα ολοκληρώνεται στις 13:30.

Για την ιστορία, την εποχή που η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και "Το Πρωινό" υπήρχαν φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει πρόταση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να την ακολουθήσει στο -τότε- νέο της βήμα στον ΣΚΑΪ.

Τελικά, είδαμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετέπειτα, η Αργυρώ Μπαραμπαρίγου άφησε την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να ξεκινήσει τη συνεργασία της με τον όμιλο του Mega.

Λόγω της συνεργασίας, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είχε εβδομαδιαία παρουσία στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώθηκε που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr