Follow us

Σε αυτήν την εκπομπή θα βρίσκεται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Πού θα δούμε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο μετά το τέλος της "Ελένης";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Τη συνεργασία του με το Mega συνεχίζει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, γεγονός που ο ίδιος επιβεβαίωσε ο ίδιος στο μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη την Παρασκευή.

Θυμίζουμε ότι η διάσημη παρουσιάστρια έριξε αυλαία με την "Ελένη" και ανακοίνωσε το τέλος της διαδρομής της στην καθημερινή τηλεόραση.

Συζήτηση σχετική με την εκπομπή που θα βρίσκεται ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη είχαν και στο "Καλύτερα δε γίνεται" το μεσημέρι της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον δούμε στη νέα ομάδα της Φαίης Σκορδά, η οποία έρχεται τη νέα σεζόν στην πρωινή ζώνη του Mega: "Έχω την αίσθηση ότι θα είναι στη σύνθεση της παρέας της Φαίης".

Παρόλα αυτά οι συνεργάτες της εκπομπής άφησαν να αιωρηθεί ότι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα βρίσκεται στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

"Ή ίσως θα είναι και στη Δανάη Μπάρκα;" αναρωτήθηκε ο Χρήστος Κούτρας. Η Ναταλία Αργυράκη πρόσθεσε αμέσως μετά: "Θα συμφωνήσω και θα κλείσω και εγώ το μάτι".

"Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού είπε: "Θα υποχωρήσω γιατί προφανώς τα παιδιά ξέρουν κάτι περισσότερο. Πολύ πιθανό να είναι στη Δανάη".

Δες το βίντεο!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr