Follow us

So Hot Right Now | 30 πρόσωπα που trendαραν τη φετινή σεζόν

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος επιλέγει 30 διάσημα πρόσωπα που συζητήθηκαν -για τους απόλυτα θετικούς λόγους ή και όχι- αυτή τη σεζόν

So Hot Right Now

Μαρίνα Σάττι

So Hot Right Now | 30 πρόσωπα που trendαραν τη φετινή σεζόν

Η Μαρίνα Σάττι από την ώρα που ακούστηκε πως θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, πριν καν ακούσουμε το "ZARI” στα ηχεία μας, καταλάβαμε πως θα ήταν ένα από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστούσαν φέτος. Εκκεντρική, πολλές φορές φοβική με τη δημοσιότητα, αλλά με ισχυρή γνώμη και ταυτότητα, ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, έκανε θραύση στα διεθνή charts, τρέλανε το ελληνικό κοινό που την έχρισε την απόλυτη so hot right now popstar νέας κοπής και... χασμουρήθηκε δίνοντας missing signals σε μια στιγμή που ομολογουμένως δεν το είχε καμία ανάγκη. Ακραία; Υπερόπτης; Ή μοναδικά ταλαντούχα; Ή μήπως όλα αυτά μαζί;

Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Μ.Λαμπροπούλου, Δ.Λάλος - Σασμός

Το ζευγάρι του "Σασμού" που κατάφερε να κλέψει τη δόξα από τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη. Ο τηλεοπτικός Μαθιός που έκανε τα πάντα για τον έρωτα της Βασιλικής του φαίνεται πως εμπνεύστηκε από τον παθιασμένο έρωτα που φημολογείται ότι ζουν οι δύο τους και στην πραγματική ζωή. Μπορεί τα πολύκροτα διαζύγιά τους να συνέπεσαν, τα δημοσιεύματα οργίασαν, πάντως οι δυο τους μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει ούτε μία δήλωση για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Ας είναι...

Δήμητρα Ματσούκα

Δήμητρα Ματσούκα - Ψυχοκόρες

Η τηλεοπτική Νέλλα από τις "Ψυχοκόρες" δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Δήμητρα Ματσούκα τη φετινή σεζόν απέδειξε πως είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο ταλαντούχες σταρ της γενιάς της, απογειώνοντας έναν iconic ρόλο κακιάς που μπορούσε να συγκριθεί μόνο με σεβάσμιες φιγούρες του κλασικού ελληνικού σινεμά. Ως παράλληλα δράση βέβαια, η τεράστια επιτυχία στα "Μαθήματα Κωμωδίας" αλλά και η μεγάλη απήχηση της παράστασης "Τότε τώρα πάντα" που πρωταγωνιστεί τώρα στο "Άλσος", μαζί με την ηχηρή παρουσία της στο πλευρό του συζύγου της, Πέτρου Κόκκαλη, την έφερε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας.

Δέσποινα Βανδή
(feat. Βασίλης Μπισμπίκης)

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή. Τρένταρε σε κάθε εκδοχή της. Είτε μόνη είτε με τον Μπισμπίκη. Είτε με την κόρη της είτε με τα τραγούδια της. Μέχρι και ως "πεθερά" τρένταρε αυτή τη σεζόν. Τουλάχιστον όλο αυτό οδήγησε σε μια σημαντική για την ίδια και την καριέρα της συγκυρία, αυτή των 30 ετών της στη δισκογραφία που τελικά υπερκαλύπτει οτιδήποτε άλλο γράφτηκε για εκείνη. Που εδώ που τα λέμε πια δεν γράφεται και τίποτα κακό...

Νατάσσα Γιάμαλη

Αναστασία Γιάμαλη

Θα λέγαμε πως ήταν το απόλυτο outsider της σεζόν. Η εκπομπή της σε ένα μικρότερο κανάλι, όπως το Kontra, αρκετές φορές ήταν σημείο αναφοράς για την ενημερωτική καθημερινότητα μας. Το φλερτ της αρχικά με τον ΣΚΑΪ και μετέπειτα με το MEGA, όπου μεταγράφηκε και θα παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο τη νέα της εκπομπής, θα έλεγε κανείς πως ήταν το "happy end" ενός εξαιρετικά επιτυχημένου και ηχηρού ντεμπούτο στην πρώτη γραμμή. Τώρα μένει να δούμε αν η εκκωφαντική αυτή είσοδος θα έχει και διάρκεια...

Χάρις Αλεξίου

Χάρις Αλεξίου

Πριν λίγα χρόνια δεν θα πίστευε κανείς πως η Χάρις Αλεξίου θα καταδεχόταν να παίξει σε μια σειρά, ακόμα και αν ήταν η πρώτη στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης που θα έμπαινε στο Netflix. H συμμετοχή της στο "Maestro” απέδειξε πως η καλλιτεχνική της πορεία, ακόμα και στην 8η δεκαετία της ζωής της, είναι ανεξάντλητη. Και αυτό μόνο καλό είναι για το κοινό. Μη ξεχνάμε και τα εξαιρετικά "Reworks” της που μας χάρισαν το "Φύγε" με τον ΛΕΞ που μετρά ήδη 3 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη Rnew 2024

Για τη Ζήνα Κουτσελίνη η φετινή σεζόν ήταν αντιφατική. Ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μιας και η συνεργασία της με το Star διευρύνθηκε και στη νυχτερινή ζώνη με τη "Ζήνα το βράδυ". Μπορεί το εγχείρημα της βραδινής εκπομπής να μην κέρδισε το κοινό, ωστόσο οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" συνέχιζαν να κατακτούν αβίαστα πρωτιές στη μεσημεριανή ζώνη. Την ίδια στιγμή οι τοποθετήσεις της στον αέρα της εκπομπής έγιναν για ακόμα μία φορά viral αποδεικνύοντας πως το κοινό είναι εκεί, ειδικά το "στρατευμένο", να αποδομήσει οποιαδήποτε προσωπικότητα με μία και μόνο ατάκα. Όμως ακόμα και με το ανελέητο τρολάρισμα που δέχθηκε, η Ζήνα Κουτσελίνη απέδειξε πως οι τηλεοπτικές αξίες, αν είναι αυτόφωτες και αυθεντικές, δύσκολα λυγίζουν.

Δημήτρης Πανόπουλος

Δημήτρης Πανόπουλος

Αυτή τη χρονιά ο Δημήτρης Πανόπουλος απέκτησε... εισιτήριο διαρκείας στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Η δήλωση της Ναταλίας Γερμανού για την πρώτη σεζόν της συνεργασίας τους έβαλε φωτιά στο φιτίλι της δημοσιότητας γύρω από το όνομά του, ενώ η γνωριμία του με τον Στέφανο Κασσελάκη τον οδήγησε ως "προεδρική επιλογή" ακόμα και στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και μπορεί ο Δημήτρης Πανόπουλος στην παράταση της μεταγραφολογίας στα τηλεοπτικά πλατό να έκανε την ανατροπή και να αποχώρησε από το "Καλύτερα δε γίνεται" του Alpha, αλλά σίγουρα έβαλε στις αποσκευές του έναν κινητήρα δημοσιότητας που λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός για τα επόμενα βήματά του. Που δείχνουν να τον κάνουν να ξυπνά νωρίτερα κάθε Σαββατοκύριακο και να εμφανίζεται στη συχνότητα του ΑΝΤ1. After all μένει να δούμε αν η Ναταλία Γερμανού όντως θα είναι περήφανη που θα έχει έναν τέτοιο "πρώην" συνεργάτη, όπως χαρακτηριστικά είπαν στον τηλεοπτικό αποχαιρετισμό τους.

Γιώργος Λάνθιμος

Γιώργος Λάνθιμος

Πόσο πιθανό είναι ένας Έλληνας καλλιτέχνης να πρωταγωνιστεί στα βραβεία Όσκαρ και μάλιστα με ένα παγκόσμιο κινηματογραφικό χιτ; Ο Γιώργος Λάνθιμος πέτυχε το ακατόρθωτο! Έγινε ένας mainstream σκηνοθέτης, με μία υπερδιάσημη πρωταγωνίστρια όπως η Emma Stone να κάνει συνώνυμο το δικό της όνομα με το δικό του. Η επιτυχία του "Poor Things” ήταν απρόσμενη αλλά δίκαιη. Ο ίδιος έγινε το πρόσωπο της ημέρας και όχι άδικα. Όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Θάνος Λέκκας & Δημήτρης Καπουράνης

Θάνος Λέκκας & Δημήτρης Καπουράνης

Και οι δύο είχαν ξεχωριστούς ρόλους στο "Ναυάγιο" του MEGA αλλά δεν συζητήθηκαν τόσο για αυτό. Ο Θάνος Λέκκας & ο Δημήτρης Καπουράνης πρωταγωνίστησαν ίσως στην καλύτερη παράσταση της σεζόν, με τίτλο "Μια άλλη Θήβα" μαγεύοντας τους θεατές. Δεν υπάρχει θεατρόφιλος θεατής που να την είδε και να είπε πως δεν είναι η καλύτερη της σεζόν. Και για αυτόν τον λόγο και μόνο τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου Rnew

Από μία viral πολιτεύτρια με πολυσυζητημένες συντηρητικές αναρτήσεις η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετατράπηκε σε αρχηγό κόμματος αλλά και Ελληνίδα ευρωβουλευτή. Πριν περίπου δύο χρόνια θα έλεγε κανείς πως αυτή η εξέλιξη ήταν τουλάχιστον άπιαστο όνειρο για τη λαλίστατη μελαχρινή πολιτικό από τη βόρεια Ελλάδα αλλά τελικά η ίδια απέδειξε πως η "Φωνή Λογικής" δημιουργήθηκε στο κατάλληλο timing ώστε να μετατραπεί σε ένα πολιτικό success story δημοσιότητας λίγο πριν τις Ευρωπαϊκές εκλογές.

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου

Ακόμα και αν δεν ξέρεις το όνομά της -πού ξέρεις, μπορεί- έχεις τραγουδήσει κάποια στιγμή τους στίχους "Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε". Η Κατερίνα Λιόλιου είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται λίγους μήνες νωρίτερα, όταν κυκλοφόρησε η διασκευή του "Μη ρωτάς τους άλλους", αλλά η τεράστια επιτυχία ήρθε με το release του πιο επιτυχημένου λαϊκού τραγουδιού της σεζόν. Σήμερα θεωρείται η ιέρεια της μουσικής μεταμεσονύκτιας καψούρας αλλά και ένα από τα πιο hot πρόσωπα όλης της μουσικής σκηνής.

Δάφνη Καραβοκύρη

Δάφνη Καραβοκύρη

Από το αυστηρό κορίτσι του "VICE” μέχρι τη βασίλισσα του "Sex Podcast”, η Δάφνη Καραβοκύρη μπορεί να διένυσε μεγάλη διαδρομή αλλά βρήκε τον τρόπο να λάμψει. Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος με τον απροβλημάτιστα πιπεράτο λόγο, τους viral καλεσμένους και τις kinky δηλώσεις στο podcast της, είδε το όνομά της φέτος να εκτοξεύεται και μάλιστα direct μέσα από τη δουλειά της. Οι φήμες των τελευταίων ημερών τη θέλουν και στο πάνελ της Σκορδά, γιατί όχι;

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Το άγουρο κορίτσι του "Πρωινού Καφέ” πριν από 20 χρόνια μετατράπηκε σε μια ώριμη γυναίκα με απόλυτη επίγνωση της δημόσιας εικόνας της. Η Ελεονώρα Μελέτη ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες τη μέτρια πορεία της εκπομπής της, έκανε πλήρη ανασύνταξη δυνάμεων και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΘ να μπει στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Και όχι μόνο διέπρεψε αλλά βγήκε κιόλας! Πριν και μετά το 2024 η Ελεονώρα Μελέτη δεν είναι ίδια και αυτό είναι μόνο για καλό.

Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης

Αποτελεί τον απόλυτο (reality) star της φετινής σεζόν. Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μέσα σε ένα χρόνο κυριολεκτικά θραύση ενώ κάθε του δήλωση γινόταν πρώτο θέμα συζήτησης. Η κοινή του πορεία με τον Τάιλερ Μακμπέθ τον καθιστά τον πρώτο ανοιχτά gay πολιτικό πρώτης γραμμής της χώρας και υποψήφιο πρωθυπουργό. Μπορεί τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να μην τον καθιστούν ηγέτη των εξελίξεων, αλλά σίγουρα είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα που συζητήθηκαν τόσο αυτή τη σεζόν.

Μαρία Αναστασοπούλου

Μαρία Αναστασοπούλου Rnew

Πριν ένα χρόνο περιμέναμε εναγωνίως να πάρει τη σκυτάλη της παρουσίασης του "Καλημέρα Ελλάδα” αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Η Μαρία Αναστασοπούλου, μπορεί να μην το παραδέχεται, αλλά όλα δείχνουν πως πέρασε μια ταραγμένη και απαιτητική τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη αλλά πίστεψε στις δυνατότητές της ώστε να κάνει εκ νέου deal με τον ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας πια μια δική της εκπομπή, με τον Άρη Πορτοσάλτε στο πλευρό της. Για αλλού ξεκίνησε, αλλού έφτασε αλλά σίγουρα με μια λαμπερή διαδρομή με θετικό πρόσημο.

Δημήτρης Μοθωναίος

Δημήτρης Μοθωναίος

Πέρυσι το καλοκαίρι όλοι μιλούσαν για την "Παραλία" με τη Δανάη Μιχαλάκη. Ο Δημήτρης Μοθωναίος κατάφερε να κάνει πραγματικά δική του την τηλεοπτική "Παραλία" της ΕΡΤ με τον ρόλο του να έρχεται στο απόλυτο πρωταγωνιστικό επίκεντρο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο τηλεοπτικός Χάρι λοιπόν έχει κάθε δικαίωμα να απολαμβάνει την επικράτησή του. Μη ξεχνάμε πως η "Παραλία" ήταν η πιο δυνατή σειρά στην prime time της δημόσιας τηλεόρασης.

Πέτρος Λαγούτης & Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ

Πέτρος Λαγούτης×Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ

Το ειδύλλιο τους θα λέγαμε πως απογοήτευσε τους φαν των "Παγιδευμένων" αλλά ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη- Φεντόρουφ είναι ένα από τα ζευγάρια που τρένταραν όσο λίγα μέσα στη φετινή σεζόν. Οι δηλώσεις του για τις ασφυκτικές συνθήκες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του β' κύκλου της σειράς έριξαν περισσότερο λάδι στη φωτιά, που κάνεις μέχρι σήμερα δεν γνωρίζει πράγματι ποιος άναψε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους είναι μαζί και ευτυχισμένοι, με το κοινό μέσω του φανατισμού του να αποδεικνύει πόσο μεγάλη είναι η επιτυχία που κατάφεραν.

Αναστάσης Ροϊλός

Αναστάσης Ροϊλός - Η Μάγισσα

Χρειάστηκε να κάνει μια ... βουτιά σε ένα ξύλινο βαρελάκι ως Αντρέι Σιντόροφ για να τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό. Και τα κατάφερε. Ο Αναστάσης Ροϊλός κατάφερε να μαγέψει την τηλεοπτική Θεοφανώ στη "Μάγισσα" και να παραδοθεί στον έρωτά του κάνοντας μια Μάνη άνω κάτω. Ο γνωστός ηθοποιός, που γνωρίσαμε ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία μέσα από τις "Άγριες Μέλισσες", φέτος μετατράπηκε στο απόλυτο eye candy αποδεικνύοντας πως η τηλεόραση αν θέλει να χτίσει stars είναι απρόβλεπτη.

Μαρία Καβογιάννη

Μαρία Καβογιάννη

Άραγε η τηλεοπτική Κορίνα να περίμενε ότι άνοιγε τον δρόμο σε μια τόσο σπουδαία ηθοποιό; Η Μαρία Καβογιάννη μέσα από το "Maestro” έδωσε ένα ρεσιτάλ τηλεοπτικής υποκριτικής. Σε μια εποχή που η ενδοοικογενειακή και η έμφυλη βία μαστίζουν την καθημερινότητα, η Καβογιάννη υποδυόμενη τη Μαρία έδωσε ρέστα. Η ερμηνεία της ακροβατούσε ανάμεσα στη γυναίκα της διπλανής πόρτας, την τραγική ηρωίδα και τη γυναίκα που είχε χάσει στην ουσία ολόκληρη τη ζωή της για έναν βασανιστή που ακόμα και μετά θάνατο της δημιουργεί θύελλες και γδέρνει πληγές που δεν έχουν καν κλείσει.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Ο τίτλος "Ο χωρισμός της χρονιάς" γράφτηκε για εκείνη, όχι άδικα! Η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε το τέλος του γάμου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και ακριβώς όπως είχα προβλέψει ξεκίνησε ένα γαϊτανάκι δημοσιευμάτων που οδήγησε στην αποκάλυψη του φλογερού ερωτά της με τον Μπρούνο Τσερέλα. Σταρ πρώτης γραμμής με τα όλα της! Και μια καυτή γυναίκα της τηλεόρασης και των social media.

Ράνια Τζίμα

Ράνια Τζίμα RNew

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA είναι μια κατηγορία μόνη της. Η Ράνια Τζίμα "έχτισε" μια νέα ειδησεογραφία, αυτή των δημοσιευμάτων γύρω από τις αντιδράσεις της απέναντι στις δηλώσεις των πολιτικών ή των συνεργατών της, ειδικά του Γιάννη Πρετεντέρη. Παρόλο που πολλές φορές μπορεί να μη συμφωνείς μαζί της, σίγουρα μπορεί να παραδεχθείς πως βρίσκει πάντα τον τρόπο να πρωταγωνιστεί ακόμα και δεν έχει πει ούτε μια κουβέντα.

Νικηφόρος

Νικηφόρος

Ο ορισμός της επιτυχίας επί πίστας. Ήσυχος, επικοινωνιακός, γοητευτικός και ασταμάτητος μουσικά, ο Νικηφόρος είδε τα τραγούδια του να ακούγονται σε όλη την Ελλάδα, τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα να γίνονται "σημείο συνάντησης" φίλων αλλά και της ελληνικής showbiz. So hot right now, κυριολεκτικά.

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης – Κατερίνα Καινούργιου

Δανάη Μπάρκα - Φίλιππος Τσαγκρίδης – Κατερίνα Καινούργιου

Τέτοιο τηλεοπτικό τρίγωνο είχε χρόνια να ζήσει η ελληνική showbiz. Δύο παρουσιάστριες πρώτης γραμμής που υπήρξαν και φίλες γίνονται αντίζηλες για τα μάτια του γοητευτικού, νεαρού φιλότεχνου κληρονόμου. Θα μπορούσε να είναι σενάριο σαπουνόπερας, ή έστω ισπανικής σειράς στο Netflix. Αλλά τελικά ήταν η πραγματικότητα που ζήσαμε στον αέρα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Συζητήθηκαν, έδωσαν τις εξετάσεις τους και τελικά ο καθένας προχώρησε στο δικό του δρόμο.

Μαρία Αντωνά

Μαρία Αντωνά

Η επόμενη σελίδα στη ζωή του πιο διάσημου σχολιαστή της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Γιώργος Λιάγκας αυτή τη σεζόν δεν είδε μόνο να εκτοξεύεται η τηλεθέαση του "Πρωινού", αλλά και να γίνεται ξανά εξώφυλλο εξαιτίας της προσωπικής του ζωής. Ο έρωτάς του με τη Μαρία Αντωνά, που μόλις είχε χωρίσει με τον Άρη Σοϊλέδη, δεν άργησε να αποκαλυφθεί και όλα τα άλλα είναι νεότερη lifestyle ιστορία.

Γιώργος Αυτιάς

Γιώργος Αυτιάς

Ο ηγέτης της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΪ κάθε Σαββατοκύριακο έγινε Ευρωβουλευτής. Ο άνθρωπος που επί σειρά ετών παρουσίαζε το απόλυτο one man show κοινωνικής ενημέρωσης στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Αυτιάς, έγινε ευρωβουλευτής "φορώντας τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος" όπως χαρακτηριστικά είχε πει. Ο πρώτος σε σταυρούς Έλληνας ευρωβουλευτής πια δεν βαριέται να βλέπει τον εαυτό σε viral memes αλλά έτσι κι αλλιώς ο Γιώργος Αυτιάς δεν βαριέται ποτέ. Και είμαστε ακόμα στην αρχή...

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr