Follow us

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν! Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας με Αντετοκούνμπο & Ντρισμπιώτη

Ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι - Δείτε την εντυπωσιακή είσοδο της Ελλάδας

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ολυμπιακοί 2024 Ελλάδα

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είναι γεγονός. Η 33η Ολυμπιάδα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι (20:30 ώρα Ελλάδος), με μία φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης.

Ιστορικές αλλαγές

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Τελετή Έναρξης δεν έλαβε χώρα σε γήπεδο, αλλά στον διάσημο ποταμό Σηκουάνα, φέρνοντας τον αθλητισμό στην καρδιά της πόλης του Φωτός.

Θυμίζουμε ότι η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών του Παρισιού είναι ανοιχτή στο κοινό, χωρίς κόστος εισόδου για τους περισσότερους θεατές της, καθιστώντας την έτσι τη μεγαλύτερη στην ιστορία των Αγώνων.

Η Τελετή ξεκίνησε τις εορταστικές εκδηλώσεις με μια παρέλαση με βάρκες στον Σηκουάνα. Πλέοντας μέσα από την καρδιά του Παρισιού, οι 10.500 αθλητές, προπονητές, ηγέτες και προσωπικό θα πάρουν τον δρόμο τους από τη γέφυρα Austerlitz, κοντά στο Jardin des Plantes, και θα τερματίζουν στη γέφυρα Iéna μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ στο Trocadéro.

Η μεγάλη επιστροφή

Απόψε ο πλανήτης ενδέχεται να παρακολουθήσει τη μεγάλη επιστροφή της Celine Dion στη σκηνή.

Εάν οι φήμες επιβεβαιωθούν τότε πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση της κορυφαίας τραγουδίστριας μετά την απόσυρσή της από το τραγούδι λόγω του συνδρόμου Stiff Person Syndrome, με το οποίο παλεύει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου η Celine Dion θα τραγουδήσει μαζί με τη Lady Gaga το "La vie en rose" της Edith Piaf.

Δες πώς ξεκίνησε η Τελετή Έναρξης!

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εμμάνουελ Μακρόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το επαναστατικό μήνυμα των Γάλλων στην τελετή έναρξης.

Η Ελληνική αποστολή πρώτη σηκώνει την αυλαία της παρέλασης στον Σηκουάνα. Η Ελλάδα κάνει εντυπωσιακή είσοδο με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr