Ποιοι είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Στέφανου Κασσελάκη- Όλο το παρασκήνιο και τα ονόματα

Υποψήφιος θα είναι φυσικά και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης που ήδη κατήγγειλε την κομματική γραφειοκρατία ότι ανέτρεψε τη βούληση των οπαδών

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε, με μια θορυβώδη απόφαση αποπομπής του νυν προέδρου από την ΚΕ, μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι διάδοχοι του Στέφανου Κασσελάκη.

Κατ΄αρχάς ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης που ήδη κατήγγειλε την κομματική γραφειοκρατία ότι ανέτρεψε τη βούληση των μελών του κόμματος και ότι με διάφορες συνωμοσίες κατάφερε να τον εκπαραθυρώσει. Αν και ορισμένοι δεν αποκλείουν ο κ. Κασσελάκης να ονειρεύεται ήδη την επιστροφή του στις ΗΠΑ, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μην είναι ξανά υποψήφιος. Με πολλές πιθανότητες να επανεκλεγεί μάλιστα, αν και με δεδομένο ότι κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει ποιο θα είναι το εκλογικό σώμα, ποιοι θα θελήσουν να πάνε να ψηφίσουν, κάθε πρόβλεψη είναι εξαιρετικά παρακινδυνευμένη.

Σίγουρος υποψήφιος θα είναι και ο άνθρωπος που πήρε την πρωτοβουλία της ανατροπής του Στέφανου Κασσελάκη, ο άνθρωπος που τον στήριζε φανατικά, μέχρι να έρθουν σε σύγκρουση, δηλαδή ο Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης έχει πολλούς οπαδούς στο κομματικό περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι ισχυρός υποψήφιος, αλλά μένει να δούμε αν έχει επιρροή και εκτός στενού κομματικού πυρήνα.

Διαβάστε παρακάτω στο The TOC