Follow us

Το "Buongiorno" με τη Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα! Τα νέα πρόσωπα στο πλευρό της

Η Φαίη Σκορδά επανέρχεται στην πρωινή ζώνη, πιο νωρίς από ποτέ

Φαίη Σκορδά Rnew

Όπως ήταν κοινό μυστικό πια, το "Buongiorno" με τη Φαίη Σκορδά έρχεται στο MEGA και ανανεώνει την πρωινή ζώνη του.

Για πρώτη φορά η διάσημη παρουσιάστρια έρχεται στους δέκτες μας πριν τις 9:45, αφού η νέα της εκπομπή θα ξεκινά στις 09:20 και θα ολοκληρώνεται περίπου στις 12:30 για να δώσει πάσα στη μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Το "Buongiorno" με τη Φαίη Σκορδά κάνει πρεμιέρα! Τα νέα πρόσωπα στο πλευρό της

Δίπλα στη Φαίη Σκορδά θα βρίσκονται ορισμένοι από τους πιο έμπειρους ανθρώπους της πρωινής ζώνης. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επιστρέφει στον ρόλο που αγαπά και δίπλα ίσως στον πιο δικό του άνθρωπο στην ελληνική τηλεόραση, ενώ η Νάνσυ Νικολαΐδου τον ακολουθεί συνεχίζοντας την επιτυχημένη τους σύμπραξη που ξεκίνησε στην "Ελένη". Στα νέα πρόσωπα της εκπομπής βρίσκουμε την Ευάννα Ζουμπούρογλου, προερχόμενη από το "Happy Day", που αναλαμβάνει "με τη νεανική της δυναμική να φέρει στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας" ενώ ο Στέργιος Σαμαρτζής, από το "Ακόμα δεν είδες τίποτα" του Κώστα Τσουρού, αναλαμβάνει να ενημερώνει τους θεατές για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες.

Buongiorno Rnew

Ανάμεσα στις κλασικές αξίες της πρωινής ζώνης φυσικά στο "Buongiorno" έρχεται και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό "κεφάλαιο" στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακόμα, η Φαίη Σκορδά στο "Buongiorno" συναντά τη Βίκυ Παγιατάκη, σχεδόν μία δεκαετία μετά τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, ενώ ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ακολουθεί την αγαπημένη του παρουσιάστρια και σε αυτό το βήμα, μετά την σπαρταριστή τους χημεία που αναπτύχθηκε στον ΣΚΑΪ.

Η Φαίη Σκορδά θα λέει "Buongiorno" στους θεατές του MEGA από τις 16 Σεπτεμβρίου στις 09:20.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα