Follow us

Το σχέδιο του Ζούλα για τη νέα εποχή του ΣΚΑΪ

Οι στόχοι του Κωνσταντίνου Ζούλα για τον ΣΚΑΪ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Κωνσταντίνος Ζούλας

Στον ΣΚΑΪ έρχεται ο Κωνσταντίνος Ζούλας μετά το τέλος της θητείας του ως πρόεδρος της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πρόταση που έγινε στον Κωνσταντίνο Ζούλα αφορά την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του ΣΚΑΪ ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο να αναλάβει ένα ευρύτερο ρόλο συμβούλου διοίκησης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη "Real Life", ο Κωνσταντίνος Ζούλας αναμένεται σύντομα να έχει μία πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον Ατζούν Ιλιτσαλί, στον οποίο το κανάλι έχει παραχωρήσει την prime time από την περασμένη σεζόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτών των επαφών με τον Τούρκο παραγωγό, θα διερευνηθεί αν υπάρχουν και άλλα προϊόντα στη φαρέτρα της AcunMedya που θα μπορούσαν να βγουν στον αέρα του σταθμού.

Έχουν γίνει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, άτυπες συζητήσεις από τη μεριά του καναλιού με τον Κωνσταντίνο Ζούλα με αντικείμενο το "The Voice", ενώ συζητήθηκε και η γνώμη του για τους καλλιτέχνες που θα στελεχώσουν την επιτροπή.

Διαβάστε Επίσης

Το δημοσίευμα της "Real Life" αναφέρει ότι, μακροπρόθεσμα, στόχος της νέας διοίκησης είναι να υπάρχουν που θα μείνουν στη βιβλιοθήκη του ΣΚΑΪ, όπως σειρές και ντοκιμαντέρ, όχι μόνο reality και τηλεπαιχνίδια που μεταδίδονται άπαξ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα