Follow us

Μόνο στο Yupiii! Μάθε τα πάντα για τα "Παιχνίδια Εκδίκησης" με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Ποιο το story της σειράς "Παιχνίδια Εκδίκησης" που έρχονται στον ΑΝΤ1

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ
Παιχνίδια Εκδίκησης

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Παιχνίδια εκδίκησης", με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κουρή και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, είναι ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ, σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά και σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη, το επιτυχημένο δίδυμο της σειράς της ΕΡΤ1 "Κάνε ότι κοιμάσαι".

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ YUPIII!

ΕΚΕΙΝΗ...

Μόνο στο Yupiii! Μάθε τα πάντα για τα "Παιχνίδια Εκδίκησης" με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα υποδυθεί μια δυναμική κι επιτυχημένη γιατρό, που πιστεύει ότι έχει στη ζωή της όλα όσα ονειρεύτηκε. Κάνει τη δουλειά που αγαπάει, είναι παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκε σφόδρα όταν ήταν ακόμη φοιτήτρια και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο. Στο σπίτι τους επικρατεί η ηρεμία, αφού οι δύο τους δεν έχουν προστριβές ως ζευγάρι, ενώ έχουν καλούς φίλους με τους οποίους μοιράζονται όμορφες στιγμές. Όλα θα αλλάξουν όταν θα ανακαλύψει στο κασκόλ του άντρα της μια ξανθιά τρίχα.

Στην καρδιά της θα φωλιάσει η αμφιβολία και για πρώτη φορά στη ζωή της θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι την απατάει. Θα προσπαθήσει, όμως, να βγάλει από το μυαλό της αυτές τις σκέψεις, αφού στην πραγματικότητα ο σύζυγός της δεν της έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Μετά από μια σειρά γεγονότων, όμως, οι υποψίες της θα επιβεβαιωθούν, ενώ θα έχει στα χέρια της και αποδείξεις ότι ο άντρας της το έχει… δίπορτο εδώ και δύο χρόνια.

Η ερωμένη του, μάλιστα, που είναι κατά πολύ νεότερή του, είναι η κόρη μιας γυναίκας, την οποία είχε χειρουργήσει στο παρελθόν και της είχε σώσει τη ζωή. Η οικογένειά της είναι πολύ πλούσια και ο άντρας της ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον πατέρα της, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των ακινήτων. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο άντρας της ξέρει για τις υποψίες της, αφού έχει κάνει το λάθος να μιλήσει σε μια καλή τους φίλη, η οποία τον έχει ενημερώσει.

Έτσι, από την πλευρά του, θα κάνει τα πάντα για να της ρίξει στάχτη στα μάτια. Μόνο που η ώρα της κρίσης έχει φτάσει κι εκείνη θα ξεσκεπάσει το παράνομο ζευγάρι με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Σε ένα δείπνο που θα τους προσκαλέσουν οι γονείς της ερωμένης του άντρα της, εκείνη θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια και θα τους φέρει αντιμέτωπους και τους δύο με τα ψέματά τους.

Και δεν θα σταματήσει εκεί. Αποφασίζει να μη γίνει θύμα των περιστάσεων, αλλά να χρησιμοποιήσει τον πόνο της προδοσίας ως κίνητρο, προκειμένου να εκδικηθεί όλους αυτούς που την παραπλάνησαν και την αδίκησαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr