Follow us

Ο ΣΚΑΪ βάζει φρένο στις αναρτήσεις του Σεφερλή; Η αλήθεια & οι φήμες

Τι ισχύει για την παρέμβαση ΣΚΑΪ στον Μάρκο Σεφερλή

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Μία φιλική παρέμβαση έκανε ο ΣΚΑΪ στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τα δημόσια μηνύματά του κατά των παρουσιαστών της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε Επίσης

Θυμίζουμε ότι ο δημοφιλής κωμικός και παρουσιαστής απάντησε στις κριτικές που δέχτηκε μέσα από τα social media ενώ στην τελευταία του τοποθέτηση ισχυρίστηκε ότι "θα τους ξεμπροστιάσει όλους με μηνύματα".

Διαβάστε Επίσης

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε εκτενή απάντηση στον Μάρκο Σεφερλή ενώ "Το Πρωινό" παρουσίασε ρεπορτάζ σχετικό με την παρέμβαση του σταθμού.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη αναφέρει ότι στελέχη του σταθμού πλησίασαν τον Μάρκο Σεφερλή και τον συμβούλεψαν να σταματήσει την εν λόγω τακτική που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες, επισημαίνοντάς του πως αυτά τα βίντεο που δημοσιεύει καθημερινά δεν τον βοηθούν σε τίποτα.

Οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν από τον Μάρκο Σεφερλή και από τον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Έλενα Πολυκάρπου είπε στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα": "Εγώ μίλησα και με τον Μάρκο και με μεγάλο στέλεχος του σταθμού. Ο ΣΚΑΪ μου είπε ότι γενικά έχουν δημοκρατία στο κανάλι και ότι δεν μπορούν να πουν στους παρουσιαστές τους να μην ανεβάζουν ό,τι θέλουν στα προσωπικά τους social, πόσω μάλλον στον Μάρκο Σεφερλή, δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν τον έχουν πάρει ποτέ τηλέφωνο για κάτι τέτοιο. Ο Μάρκος Σεφερλής μου είπε "Τι είναι αυτά που λέτε; Δεν με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο"".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr