Follow us

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκροί οι δυο αγνοούμενοι άνδρες - Κάηκαν σπίτια, στα 30 χλμ το πύρινο μέτωπο [εικόνες]

Τραγωδία στην Κορινθία, όπου συνεχίζει να καίει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες σε δασική έκταση στην περιοχή Ροζενά στο Ξυλόκαστρο, καθώς λίγο πριν τις 6 βρέθηκαν δύο νεκροί στο Ελληνικό.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Φωτιά

Εφιαλτικό βράδυ για την Κορινθία όπου μαίνεται η μεγάλη φωτιά από το Δερβένι έως το Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκαν δύο απανθρακωμένα πτώματα σε μαντρί έξω από το χωριό Άνω Πιτσά κοντά στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, αναμένεται η ταυτοποίηση ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τους δύο εθελοντές πυροσβέστες ηλικίας 35 και 40 ετών που αγνοούνταν απο χθες στις περιοχές Καλλιθέα και Πιτσά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή, πρόκειται για τους δύο εθελοντές πυροσβέστες ηλικίας 35 και 40 ετών που αγνοούνταν από χθες στην περιοχη της Πιτσάς και οι οποίοι είχαν πάει για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πύρινης λαίλαπας. Ο ίδιος είπε πως οι δύο άνδρες ήταν από το χωριό Ανώ Πιτσά και είχαν πάει στο διπλανό χωριό για να δείξουν στους πυροσβέστες μονοπάτια προκειμένου να τους διευκολύνουν στο έργο τους. Έκανε λόγο για πολύ κακή στιγμή για την περιοχή. "Κάποιες κατοικίες μετρημένες στα δάχτυλα έχουν καεί", είπε στο EΡΤnews.

Διαβάστε παρακάτω στο The TOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr