ταSOS της εβδομάδας #23

Αυτή την εβδομάδα... It's all about Sakis. Το Σάββατο θα είναι live στο Tae Kwon Do και εκεί θα βρίσκεται και η Δούκισσα Νομικού. Αυτή τη φορά όχι για να χορέψει με τους φίλους της αλλά μαζί του. Στη σκηνή, δίπλα του. Και για να τραγουδήσουν μαζί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η Δούκισσα, λοιπόν, θα πει το «Έλα μου» μαζί με τον κορυφαίο. Η guest εμφάνισή της θα έχει αυτό το ντουέτο ως βασικό στοιχείο αλλά εγώ ελπίζω και για κάτι ακόμα. Ένα τραγούδι ακόμα, ένα χορό, ένα ντουέτο, ένα σόλο... κάτι!

O Σάκης Ρουβάς και η Δούκισσα Νομικού στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 την περασμένη Δευτέρα.

Υπερτέλεια αποκλειστική φωτογραφία που ανέβηκε το βράδυ της Δευτέρας στο instagram account του Yupiii.

Κατά τ'άλλα, δεν περιμένω μόνο αυτή τη μέρα αλλά και τη χειμερινή Αθήνα πιο ολοκληρωμένα. Τα μαγαζιά του κέντρου, βλέπε Blondie's, Salon de Bricolage, Malconi's, 48 Urban Garden, Σταυρός του Νότου με Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα αλλά και Cabaret -ας μην ανακοινώσω εγώ τι θα κάνει το τελευταίο, το 'χω γρουσουζιά. Α! Και Acro με Σαμπάνη και Τάμτα. Και φυσικά, το κορίτσι μου, Πάολα στο Teatro.

Νικόλας Βιλλιώτης, Μαρία Τρουμπούκη, Μιχάλης Παπανικολάου, Γωγώ-η απόλυτη- κι εγώ στο κέντρο της Αθήνας πριν δούμε το «Xenia» του Πάνου Κούτρα. Όχι και τόσο ωραίο.

Φυσικά, υπάρχουν και πολύ ωραία μαγαζιά εκτός κέντρου, όπου αυτή την εβδομάδα δοκίμασα υπέροχα κοκτέιλ:

Cocktail στο Albion στο Ψυχικό. Δεν θυμάμαι πώς λέγεται, αλλά είναι το πρώτο στο cocktail list. Βρες το μόνος σου.

3 porn stars στο Parlor στη Νέα Σμύρνη, με τη Μαρία Μπεκατώρου.

Στο σπίτι, η κατάσταση ήταν διαφορετική:

Η Κόρη (μου) γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.

Με τη Μαρία Δημητριάδη και την Κόρη -η δεύτερη σε όχι τόσο χαρούμενο mood.

Αλλά αν πρέπει να συγκεντρώσω το νόημα της εβδομάδας σε μια συμβουλή είναι: Ας ζήσουμε -κι εσύ, κι εγώ- το τώρα. Ας αφήσουμε όσα έρχονται και ας σκεφτούμε όσα συμβαίνουν. Ας απολαύσουμε τα τελευταία «καλοκαιρινά» cocktails σε πλατείες, ταράτσες, βεράντες σπιτιών και βόλτες στο κέντρο τις μέρες που «έχει καλό καιρο σήμερα, κάνουμε κάτι;». Ας κάνουμε βόλτες. Ας κάνουμε όμορφα τα πεζά, καθημερινά πράγματα της ζωής μας. Ξεκίνα από αυτά για να φτάσεις πιο ψηλά. Είναι απλό, καν' το.

Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ.

ταSOS των προηγούμενων εβδομάδων εδώ.

Βρες με στα social media:

https://twitter.com/tmastrogiannis

https://www.facebook.com/tasosmastrogiannis

http://instagram.com/tmastrogiannis