Follow us

Η Νέα Καμπάνια Της Agent Provocateur Κάνει Τον Χειμώνα Κόλαση: Τώρα ξέρεις τι θα της αγοράσεις για τα Χριστούγεννα (photos & video)

Είναι το πιο σέξι βίντεο που θα δεις μαζί με το κορίτσι σου. Τόσο απλά. Γιατί η Agent Provocateur, η εταιρεία που δημιουργεί τα πιο προκλητικά εσώρουχα του πλανήτη, ξέρει ακριβώς τι πρέπει να παρουσιάσει σε μια καμπάνια της για να τραβήξει τόσο το ενδιαφέρον των γυναικών όσο και τα αντρικά βλέμματα: καυτά μοντέλα με σέξι εσώρουχα.

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
Agent Provocateur

Η χειμερινή κολεξιόν L’Agent by Agent Provocateur* είναι εμπνευσμένη από το glamour και τον ξεχειλίζοντα ερωτισμό των '70s. Το promo video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος βιντεοκλιπάς Christian Larsson είναι στο ίδιο ύφος. Ξεχειλίζει από τις εξωπραγματικές παρουσίες της Ashley Smith και της Dioni Tabbers και παίζει με το μυαλό μας. Ή μάλλον με τις βρώμικες σκέψεις μας.

Το Le Salon, ο χώρος αυτός όπου τα δύο μοντέλα αλλάζουν διαρκώς εσώρουχα, είναι αναμφισβήτητα το μέρος που θα ήθελες να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Αυτό, ομολογουμένως, δεν μπορούμε να στο προσφέρουμε.

Δες τις πιο sexy φωτογραφίες και το βίντεο αυτού του χειμώνα στο askmen.gr

*Η συλλογή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην Ελλάδα από το palmers.gr και τα Palmers Stores.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr