Follow us

Aide-mémoire | Η ασύγκριτη υπεροχή του να είσαι cool σε μια άμετρα φιλόδοξη τηλεόραση

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Κατερίνα Καραβάτου

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Τετάρτη μεσημέρι και...

Διαβάστε Επίσης

...της μεταγραφής το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν. Στην ουσία πρέπει να καταλάβουμε πως ό,τι συζητάμε όλοι δεν σημαίνει και πως θα γίνει. Αλλά και ό,τι συζητιέται δεν σημαίνει πως δεν έχει βάση. Όλοι εμείς που τα γράφουμε δεν τα βγάζουμε από το στομάχι μας, από κάπου τα μαθαίνουμε, κάποιος μας τα λέει, κάποιος ελπίζει και κάποιος τον "προλαβαίνει" στη γωνία.

...θα σας πω μια ιστορία by the way. Χθες μου στέλνει ένας καλός συνάδελφος ένα μήνυμα και μου λέει "Μην είσαι και σίγουρος πως θα πάει η Γραμμέλη στο Πρωινό". Ένας άλλος συνάδελφος προχθές μου ανέφερε "Μην είσαι και σίγουρος πως θα παρουσιάσει η Παραδεισανού το καλοκαιρινό του ΣΚΑΪ". Πιστεύετε ότι είμαι σίγουρος; Αποδίδω τις ειδήσεις στις πηγές τους και μετέπειτα τις σχολιάζω. Δεν με ενδιαφέρει και να σιγουρευτώ, πριν την επίσημη ανακοίνωση. Έχω δει καλεσμένο να πάει στο πλατό και να μη βγει ποτέ, μπορώ να σιγουρευτώ για το τι θα αποφασίσει η διοίκηση ενός σταθμού;

...πάντως για να λέμε και δυο πράγματα σοβαρά, ο βασικός παρουσιαστής του καλοκαιρινού του ΣΚΑΪ -δείχνει να- είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Και θα τον ακολουθήσει η δυάδα των Αρτσίτα- Φίκαρη, που γνωρίζω πως δουλεύει κανονικά για αυτή τη νέα εκπομπή, προερχόμενη από το "Γεια σου". Αντωνά και Πιερίδη μπορεί και να, μπορεί και να μην, επίσης η Μάρτζυ Λαζάρου ενδεχομένως να είναι παρούσα. Κρίμα που στην κούρσα της τελικής επιλογής δεν είναι η Νάνσυ Παραδεισανού, για δεύτερη χρονιά, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό.

...θαύμασα τις αυλές. Τι ασπρίσματα, τι πλυσίματα, τι ξεχορταριάσματα. Πάμε να βγάλουμε το δώμα για loft, μπροστά στο μεγαλείο του βασιλικού προσώπου του οποίου τα συμφέροντα υπηρετούμε. Και με τι ζέση το κάνουν ορισμένοι... Σκέψου να είχαν κι άποψη!

...ο ΑΝΤ1 το μόνο που έχει σίγουρο είναι πως θα έχει πρωινό σαββατοκύριακου. Ποιος, τι, πως θα ανακοινωθεί κάπου πιο μετά... Κρατάω ότι ο Θανάσης Πάτρας θεωρείται σχεδόν σίγουρος, αντιλαμβάνομαι πως μια βάση έχει και το σενάριο με τη Δέσποινα Καμπούρη – που διαχρονικά έχει καλές σχέσεις με τον ΑΝΤ1, άσχετα από τις συνεργασίες και τους κύκλους που ανοίγει και κλείνει η δουλειά.

Διαβάστε Επίσης

...μιας και πιάσαμε τον ΑΝΤ1, το "Grand Hotel” προμοτάρεται και επίσημα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο Τάσος Νούσιας, η Καλλιόπη Χάσκα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Κάπου διάβασα στο twitter ότι βγάζει vibes "Παράδεισου των Κυριών", όχι άδικα. Μακάρι να βγει κάτι καλό.

...μου έχει κολλήσει το πολύ ρομαντικό ντουέτο του Γιώργου Λιβάνη και της εγκυμονούσας Ανδρομάχης. Με το καλό όλα!

...είδα προχθές τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θυμήθηκα γιατί ορισμένες παρέες στην τηλεόραση έχουν ξεχωριστή ταυτότητα. Ο Παναγιώτης, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο, ήταν και στον Γρηγόρη cool, ακομπλεξάριστος, δεν έδειξε να παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα απέδειξε και πόσο συνεπώς αντιμετωπίζει την παρουσία του στην τηλεόραση. Η ασύγκριτη υπεροχή του να είσαι κανονικός άνθρωπος σε μια άμετρα φιλόδοξη τηλεόραση.

...γι' αυτό έλεγα κάποια στιγμή πως ούτε όλοι βγήκαμε από ναυάγια, ούτε ψάξαμε εναγωνίως σωσίβια.

...εξαιρετική συγκυρία να έχεις καλέσει τη Νάντια Γιαννακοπούλου για ράντομ κουβέντα, όπως συνέβη στο "Καλημέρα Ελλάδα", και να σου σκάει η είδηση για την υποψηφιότητα της για την αρχηγεία του ΠΑΣΟΚ.

...μη μασάτε από τα μονοψήφια του "Power Of Love” αυτή τη στιγμή, σας θυμίζω πως σε 2-3 μέρες δεν θα υπάρχει ίχνος νέου προϊόντος απέναντι του και για τους επόμενους μήνες. H Κατερίνα Καραβάτου είναι και εκεί εξαιρετική!

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα