Follow us

Σασμός - Spoiler: Ο Μαθιός παραδίνεται στην αστυνομία!

Ντόμινο εξελίξεων μετά την την κίνηση του Μαθιού να παραδοθεί στις Αρχές

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Σασμός Βασιλική και Μαθιός

Καταιγιστικές είναι οιξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Σασμος", σύμφωνα με τον "Τηλεθεατή".

H απόφαση της Βασιλικής να ομολογήσει την εμπλοκή της στο φόνο του Λάζαρου, παρά την εγκυμοσύνη της, αλλά και η βομβιστική επίθεση στο σπίτι τους, που έχουν οργανώσει ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος, με εκτελεστικά όργανα τους Μουντάκηδες, ωθούν τον Μαθιό σε γρήγορη απόφαση για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της εγκύου Βασιλικής.

Ο ίδιος παραδίδεται στον Αντώνη και ομολογεί πως αυτός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Λάζαρου. Ο Αντώνης δυσπιστεί, ενώ ο Μανόλης αναλαμβάνει δράση, δίνοντας άλλοθι στον Μαθιό και ξεσκεπάζοντας την ψευδή ομολογία του.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του περιοδικού "Τηλεθεατής"

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει τον Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει. Τρέμει στην ιδέα πως η Βασιλική θα ομολογήσει το φόνο του Λάζαρου.

Ο Ανδρέας, την ίδια ώρα, σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στον Μαθιό, μεθοδεύοντας τη δολοφονία του -χωρίς να γνωρίζει την πρόθεσή του να παραδοθεί στην αστυνομία- σε συνεργασία με τους εξοργισμένους συγγενείς του Λάζαρου, οι οποίοι διψούν για εκδίκηση.

Ο Μαθιός αποχαιρετά με τον τρόπο του τον Αστέρη και τη Βασιλική, έχοντας πάρει οριστικά την απόφαση να παραδοθεί για το φόνο του Λάζαρου, ενώ η Αργυρώ κλείνει εισιτήρια για να φύγει μαζί με τον Πετράκη για την Αθήνα, μακριά από τον εφιάλτη που ζει στην Άνω Ποριά.

Λίγο μετά, ο Μαθιός εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και παραδίδεται για το φόνο του Λάζαρου, αφήνοντας εμβρόντητους τους πάντες. Το νέο διαδίδεται αστραπιαία στο χωριό, προκαλώντας τρόμο και χαλώντας προσωρινά τα σχέδια του Ανδρέα να τον δολοφονήσει.

Η Βασιλική και η Καλλιόπη αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έγινε, όπως και ο Μανόλης, ο οποίος είχε δει τον Μαθιό στο χωριό την ώρα του φόνου και ξέρει πολύ καλά πως γι’ αυτό το φονικό είναι αθώος. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να μη δειλιάσει, όπως συνέβη με τη δολοφονία του Στεφανή.

Υποψιάζεται πως φόνισσα είναι η καπετάνισσα και ο γιος της προσπαθεί να την καλύψει. Πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει πως τον είχε δει στο χωριό και η ομολογία του είναι ψεύτικη. Κάποιον άλλο προσπαθεί να καλύψει με το ψέμα του...

Ο Αντώνης βρίσκεται ξανά στο μηδέν, ψάχνοντας το δολοφόνο του Λάζαρου, ενώ ο Ανδρέας, αφιονισμένος, στήνει αριστοτεχνικά τη νέα παγίδα θανάτου για τους Σταματάκηδες...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα