Follow us

Aide Memoire | Το First Dates μετακομίζει, η Σάττι κερδίζει το στοίχημα & το μυστικό τέλος πολυδιαφημισμένης εκπομπής

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για το τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο

Μαρίνα Σάττι

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα!

Να ξεκινήσω με το καλύτερο δώρο που έκανε ο Απρίλιος στον Μάιο. Το #Kalytera συμπλήρωσε ακόμα ένα μήνα πρωτιάς στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha. Ευχαριστούμε! Παράλληλα με την πολύ θερμή αγκαλιά που δείχνετε τόσο στο Yupiii όσο και στο Aide Memoire, δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο.

Aide Memoire | Το First Dates μετακομίζει, η Σάττι κερδίζει το στοίχημα & το μυστικό τέλος πολυδιαφημισμένης εκπομπής

Γενέθλια σήμερα για την Κατερίνα Καινούργιου. Θα μου πεις είναι αυτό είδηση; Όχι. Αλλά η είδηση είναι πως η ΚατΚαιν παραμένει εδώ και χρόνια ένα πρόσωπο τεράστιας εμπορικής απήχησης και αυτό φαίνεται από κάθε άποψη. Σας το είχα πει απ’ την αρχή της σεζόν, τα νούμερα είναι ασανσέρ. Οι αξίες είναι στις προσωπικότητες. Και η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος που κατάφερε και έχτισε τρεις διαφορετικές παράλληλες καριέρες μα και τελείως διαφορετικές. Στην τηλεόραση είναι μια σταρ πρώτης γραμμής, στη social media μια κορυφαία content creator και στη ζωή της ένα γλυκύτατο πλάσμα που αξίζει μόνο αγάπη και χαμόγελα. Σε αυτό το πλάσμα εγώ θα πω χρόνια πολλά και να απολαμβάνει κάθε κορυφή που κατακτά.

Κατερίνα Καινούγιου γενέθλια, Κωνσταντίνος Αντωνάτος

Νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές αποκτά το "First Dates”. Και πέρα από τις καλές επιδόσεις που έχει στους πίνακες τηλεθέασης, εγώ πάντα θα εντυπωσιάζομαι με το αποτύπωμα που αφήνει στον κόσμο μια εκπομπή. Οι άνθρωποι περνάν καλά συζητώντας το "First Dates” και αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση. Από τη Δευτέρα 13/5 και κάθε Δευτέρα στις 23:15.

Φινάλε και για το "Κάνε ότι κοιμάσαι", μια από τις καλύτερες, πιο ρεαλιστικές και συγκλονιστικές σειρές που είδαμε τα τελευταία δυο χρόνια. Μακάρι αυτή η πλειάδα νέων προσώπων να συνεχίσει να υπάρχει στην αγορά και τις επόμενες σεζόν.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να αναλαμβάνει τελικά την πρωινή ζώνη του MEGA. Μετά τη φημολογούμενη αλλαγή πλεύσης του ΣΚΑΙ προς την Ενημέρωση και το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει μόνο τη μεσημεριανή ζώνη, το Μεγάλο Κανάλι δείχνει η πιο ταιριαστή διέξοδος για τη Φαίη Σκορδά για να έχει αυτό που θέλει, το 10-1 πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Αρκεί αυτή η μεταγραφή να οδηγήσει και σε μια πραγματική επιτυχία. Πόσες ευκαιρίες να δώσει και ο τηλεθεατής στα τηλεοπτικά του είδωλα;

Διαβάστε Επίσης

Quiz από αυτά που έλεγα πως δεν θα κάνω ποτέ… Το κεντρικό πρόσωπο εκπομπής νομίζει πως θα την έχει και του χρόνου, κάνει τα πάντα να τονίζει πόσο καλά τα πάει αλλά το ταμείο είναι μείον… Λέτε να ισχύσουν οι φήμες για οριστικό ψαλίδισμα της πανάκριβης παραγωγής ή να δοθεί τηλεοπτικό σωσίβιο τελευταίας στιγμής;

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως οδηγεί την Ελλάδα στα υψηλά στρώματα του διαγωνισμού της Eurovision. Τα στοιχήματα πλέον είναι υπέρ της, όλοι μιλάνε για την πρόβα της, το βίντεο στα So.Me. σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε views και εμείς ακόμα αναρωτιόμαστε αν το ZARI έπρεπε να πάει στη Eurovision. Ακόμα και οι πιο εγκρατείς λένε πως μέχρι στιγμής το στοίχημα κερδήθηκε. Μένει και ο παράγοντας τύχη να της δώσει τη χαρά να κάνει μια αντάξια των δυνατοτήτων της εμφάνιση.

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Barking Well για να διασωθεί το prestige του TV Queen. Μετά τα σκληρά σχόλια που δέχθηκε κυρίως η εικόνα του πρώτου live, μαθαίνω πως γίνονται σημαντικές προσπάθειες ώστε άμεσα το παιχνίδι να μεταφερθεί σε νέο πλατό που θα εξασφαλίζει την άρτια εικόνα και την απαραίτητη τεχνική υποδομή. Μακάρι, για μια τόσο μεγάλη προσπάθεια.

Αυτά από εμένα. Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Αντωνάτος - Υπογραφή

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
https://twitter.com/SirConstantino

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα