Follow us

Tv News | Ο διπλός ρόλος του Λιάγκα στον ΑΝΤ1 & η αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τον Μικρούτσικο

Τι γράφεται σήμερα για τα τηλεοπτικά δρώμενα;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Γιώργος Λιάγκας Rnew
Tv News | Ο διπλός ρόλος του Λιάγκα στον ΑΝΤ1 & η αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τον Μικρούτσικο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά στο newsit, διπλό ρόλο θα έχει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εκτός από την καθημερινή πρωινή εκπομπή, θα αναλάβει και ένα τηλεπαιχνίδι, στο οποίο δεν θα παίζουν μόνο όσοι βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής, αλλά και οι τηλεθεατές που θα διαμορφώνουν live τις σωστές απαντήσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι The People’s Choice, το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία στο εξωτερικό και έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Από τον Νοέμβριο λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας κάθε Κυριακή βράδυ θα υποδέχεται τους παίκτες, αλλά και τους τηλεθεατές στο The People’s Choice στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ανδρέας Μικρούτσικος Rnew

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Youfly, μια ανατροπή βρίσκεται προ των πυλών αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την παρουσία του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά και του Κώστα Τσουρού στο MEGA.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά καθημερινά, από Δευτέρα έως την Παρασκευή και δεν θα συμμετέχει καθόλου τελικά στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού τα Σαββατοκύριακα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα