Follow us

Tv news | Τα πάνελ των πρωινών εκπομπών & η κίνηση - έκπληξη του ΣΚΑΙ

Τι γράφεται σήμερα για τα τηλεοπτικά δρώμενα;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Τα πάνελ των πρωινών εκπομπών
Tv news | Τα πάνελ των πρωινών εκπομπών & η κίνηση - έκπληξη του ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reader, το "παζλ" της πρωινής ζώνης φαίνεται να έχει κλείσει.

Στο Mega, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρχει μόνο μια ψυχαγωγική εκπομπή που θα ξεκινά στις 9.30 και θα ολοκληρώνεται πριν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, το "Buongiorno" με τη Φαίη Σκορδά. Στο πλευρό της θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαϊδου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ στην ομάδα θα υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο επιφορτισμένο με το κομμάτι της επικαιρότητας. Τη στήλη των ζωδίων θα έχει η Βίκη Παγιατάκη και αναζητείται ακόμη ο μάγειρας.

Το "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1 μένει ως έχει με την προσθήκη στο πάνελ της Αφροδίτης Γραμμέλη, και την απουσία της στήλης των ζωδίων με τη Λίτσα Πατέρα.

Το "Happy Day" της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha συνεχίζει χωρίς αλλαγές ενώ στη "Super Κατερίνα" θα υπάξουν μικρές αλλαγές στο πάνελ της εκπομπής και θα αποτελείται από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Χωρίς αλλαγές θα συνεχίσει και το "Breakfast" στο STAR με οικοδεσπότες το ζευγάρι Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου, ενώ στο Open θα υπάρχει πρωινή εκπομπή με οικοδέσποινα την Ελένη Τσολάκη αλλά ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν.

ΣΚΑΪ LOGO

Σε μια κίνηση - έκπληξη προχώρησε ο ΣΚΑΙ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα στο typologies.gr, το κανάλι του Φαλήρου απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης του Γαλλικού Πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός ενισχύει το πρόγραμμα του και με ποδοσφαιρικές μεταδόσεις μιας και θα προβάλλεται πλέον το Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα